Toți candidații la șefia Poliției Rutiere Argeș au picat examenul. Ce notă trebuiau să obțină

Toți candidații la șefia Poliției Rutiere Argeș au picat examenul. Ce notă trebuiau să obțină
Publicat: 26/04/2022, 13:54

Toți candidații la șefia Serviciului Rutier al IPJ Argeș au picat examenul și concursul va fi reluat.

Rezultatele celui mai recent concurs pentru șefia Poliției Rutiere – Argeș sunt dezamăgitoare, scrie Adevărul.ro.

Toți cei patru candidați intrați în cursă pe 12 aprilie au picat examenul, pentru că niciunul dintre ei nu a reușit să obțină măcar nota 7, așa cum prevedea regulamentul concursului.

Interviul a fost înregistrat audio-video și nu a lăsat loc pentru subiectivism.

Concursul / examenul s-a desfășurat la sediul IPJ Argeș din Pitești, iar unica probă de selecția a constat într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, realizat în condițiile O.M.A.I. nr. 140/20216 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale MAI, cu modificările și completările ulterioare.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale s-a făcut cu note de la 1 la 10. Ar fi urmat să fie declarat „admis” candidatul cu nota cea mai mare, dar nu mai mică de 7.

IPJ Argeș, precizează, pentru sursa citată, că, în condițiile date, în care toți candidații au obținut sub nota 7, concursul va fi reluat.

Până la această dată nu s-a dat startul înscrierilor și nici nu a fost stabilită data examenului.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult