Ultima oră! Fulgy de la Clejani a fost prins drogat la volan: „Sunt arestat” | FOTO – VIDEO

Ultima oră! Fulgy de la Clejani a fost prins drogat la volan: Sunt arestat | FOTO - VIDEO
Publicat: 30/05/2021, 00:36
Actualizat: 30/05/2021, 02:37

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost prins drogat la volan, în București, în seara zilei de 29 mai 2021, conform surselor GÂNDUL.RO. Acesta a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice.

Dacă Margherita era cea care ținea primele pagini ale ziarelor, se pare că lucrurile s-au schimbat. De data aceasta, Fulgy, mezinul familiei, a fost prins de un echipaj de poliție încălcând legea.

S-a filmat la volan înainte de a fi prins

Tânărul în vărstă de 23 de ani s-a filmat conducând pe străzile din Capitală și părea că se simte foarte bine. Câteva ore mai târziu, Fulgy era prins de poliție  drogat la volan și dus la sediul IML pentru a i se recolta probe biologice.  Rezultatele au arătat că el a consumat cannabis.

Fulgy de la Clejani, dus de Poliție la INML după ce a fost prins drogat la volan

Fulgy apare într-un alt videoclip, realizat probabil în mașina de poliție, în care dezvăluie că a fost arestat, dar spune că îi pare bine că s-a întâmplat asta: „În viață trebuie să știi de toate”. 

Fulgy a fost prins drogat la volan

„Mama mea știe că sunt pui de șmecher, mama mea e șmecheră. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”, a spus acesta la ieșirea de la INML.

Totodată, el a fost întrebat de o jurnalistă dacă a stat o lună și jumătate la dezintoxicare în Spania. Răspunsul lui a fost unul neașteptat.

„Pot să zic că doar ești chioară și că nu știi să citești! Am stat undeva unde plătești 20.000, numai în pisicine, numai yoga. Scuze că vorbesc așa, dar mi se pare că ești prost informată”, a mai spus acesta.

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, Ioniță și Viorica au ajuns deja la INML, dar nu au făcut nicio declarație.

Fulgy a fost prins drogat la volan
Fulgy a fost prins drogat la volan

Fiul Clejanilor recunoștea în urmă cu puține zile că ajunsese să piardă foarte mulți bani la jocurile de noroc, din cauza anturajului, și a dezvăluit că suma pierdută este uriașă, peste un milion de euro.

„Eu mă trezeam la 10 noaptea și plecam la casino. Am pierdut și 90.000 de euro pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro. Tata mi-a dat interzis să mai merg! Intrasem în depresie că pierdusem 1.000.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață. Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum. În Margherita, ai mei au bagat cam vreo 400.000 de euro”, a mai spus Fulgy.