Un angajat al unei mănăstiri, agresat de tatăl unei fetițe. Acesta a crezut că tânărul este violator în serie

Un angajat al unei mănăstiri, agresat de tatăl unei fetițe. Acesta a crezut că tânărul este violator în serie
Mănăstirea Sfântul Vasile cel Mare
Publicat: 25/12/2020, 11:21

Un angajat al Mănăstirii Sfântul Vasile cel Mare a fost agresat de tatăl unei fetițe. Aceasta și-a anunțat părintele că un necunoscut a parcat în curtea casei lor, însă de fapt presupusul agresor greșise locul de destinație. Plin de vânătăi, tânărului i s-a eliberat cetificat medico-legal.

Angajatul unei mănăstiri, lovit de tatăl unei fetițe pentru că a parcat pe proprietatea sa

Istvan M., 22 de ani, angajat ca șofer la Mănăstirea Sfântul Vasile cel Mare din localitatea clujeană Someșu Cald, avea ca sarcina de îndeplinit ridicarea unor produse din carne pentru masă de Crăciun. Însă, a parcat greșit în curtea unui cetățean din Gilău, în loc de ferma de pui la care trebuia să ajungă. Fetița proprietarului a observat mașina și și-a sunat imediat tatăl. Bărbatul s-a gândit la ce este mai rău, crezând că e vorba de un violator, a apărut rapid și i-a aplicat intrusului o bătaie soră cu moartea

Potrivit Bună Ziua Cluj, angajatul mănăstirii, ghidat de GPS, a ajuns în fața unei porți larg deschise, cu o parcare imensă și o vilă, unde a și intrat cu mașina.

Am crezut că am ajuns la destinație. M-am lămurit însă destul de repede că nu poate fi vorba de sediul unei ferme și am ieșit pe stradă, în căutarea crescătoriei de pui”, povestește șoferul

Istvan a spus că ferma se afla de fapt la circa 50 de metri de adresa respectivă, însă n-a apucat să ajungă la destinație, deoarece a fost oprit de un bărbat, pe când rula în mijlocul străzii.

Tânărul șofer al mănăstirii s-a deplasat la Poliție, unde a povestit autorităților tot ce-a pățit.

Ulterior, tânărul a înțeles ce se întâmplase.

„Fetița lui, în vârstă de 11 ani, l-a sunat, zicându-i că în curte se află o mașină străină de sat. Iar el a crezut că-s ceva violator în serie, așa că a venit repede și, pe drum, mi-a dat o bătaie cruntă. Recunosc, după ce s-au lămurit lucrurile, și-a cerut scuze, minute în șir – zicând că m-a bătut din dragoste pentru fiica lui. Astfel, am ajuns să iau carnea pentru mănăstire abia noaptea târziu, după o agitație care a durat ore în șir”, a încheiat victima.

Istvan și-a scos certificat medico-legal, iar recomandarea a fost de 8-9 zile de îngrijiri, apoi a făcut reclamație la Poliția Gilău, unde a și fost deschis un dosar penal lovire sau alte violențe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase