Un pensionar ieșean a fost înjunghiat mortal de soție, după ce bărbatul o atacase pe femeie cu o rangă

Un pensionar ieșean a fost înjunghiat mortal de soție, după ce bărbatul o atacase pe femeie cu o rangă
Pensionar ucis de propria soție cu o lovitură de cuțit
Publicat: 09/09/2022, 18:52

Un bărbat de 64 de ani a fost înjunghiat mortal chiar de soția sa în urma unui scandal uriaș iscat între cei doi. Bărbatul o atacase pe femeie cu o rangă.

Conflictul dintre cei doi soți ar fi început în urmă consumului de alcool și a unor agresiuni fizice și verbale. Bărbatul ar fi încercat să își lovească soția cu o rangă, iar această a vrut să se apere cu un cuțit.

Într-o zi care ar fi trebuit să decurgă într-un mod festiv de ziua Nașterea Maicii Domnului în care soția victimei își serba onomastica, lucrurile au luat o întorsătură brutală și în jurul orei 03:00 dimineața s-au auzit țipete și strigăte.

Solicitarea la 112 a fost făcută de fiul acestora, care și-a găsit tatăl înjunghiat în curte.

Pensionar ucis de propria soție cu o lovitură de cuțit

„La ora 01.35 a fost o solicitare pentru un pacient inconștient, înjunghiat de către soție, în sat Bărbătești – com Cucuteni din Iași. La locul solicitării au găsit un bărbat de 64 ani, prezentând la nivelul regiunii precordiale o plagă prin înjunghiere cu un cuțit, de aproximativ 2 cm.

La sosirea salvatorilor pacientul se afla în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare cardio-pulmonară, însă din păcate victima nu a răspuns manevrelor, declarându-se decesul, a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic-șef UPU-SMURD.

„Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, în urma unui conflict spontan, a fost înjunghiat de către soţia sa”, a precizat prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

Femeia de 63 de ani a fost audiată și dacă va fi găsită vinovată riscă cel puțin șapte ani de închisoare.

Sursa: Știrileprotv

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase