Un român de 22 de ani a căzut de la etajul nouă al unei clădiri din Rusia. Mama sa contrazice autoritățile: ”Nu avea de ce să își ia viața, mi-e teamă că l-a ucis cineva”

Un român de 22 de ani a căzut de la etajul nouă al unei clădiri din Rusia. Mama sa contrazice autoritățile: ”Nu avea de ce să își ia viața, mi-e teamă că l-a ucis cineva”
Alex Dincof a murit la doar 22 de ani
Publicat: 15/01/2022, 13:41
Actualizat: 15/01/2022, 13:45

Alex Dincof, în vârstă de 22 de ani – campion la e-sport CS:GO – a murit după ce a căzut de la etajul al nouălea al unei clădiri din Rusia, iar această tragedie este învăluită, deocamdată, în mister.

Românul – originar din Tulcea și mutat în Italia, încă de mic, alături de familia sa – mersese la Rostov Veliky pentru a se întâlni cu iubita sa. Cei doi s-au cunoscut, anul trecut, în luna septembrie, în timpul unei competiții CS:Go (n.red. – Counter-Strike: Global Offensive) , iar autoritățile ruse au declarat că a fost vorba despre un ”accident”, iar anchetatorii nu exclud, ca ipoteză, nici sinuciderea. Trupul său a fost descoperit pe data de 3 ianuarie, pe trotuarul din fața blocului.

Numai că familia lui Alex Dincof exclude ambele variante ale autorităților, potrivit cronacaqui.it, mama acestuia spunând că băiatul său nu avea niciun motiv pentru a-și lua viața. Femeia îndurerată a mai declarat că Alex ar fi putut fi ucis de cineva.

 ”Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”, le-a spus mama lui Alex prietenilor apropiați ai acestuia.

”Comunicarea cu autoritățile din Rostov Velikij nu are loc în timp real”

Și prietenii lui Alex Dincof sunt consternați, aceștia contactând Ambasada Italiei în Rusia pentru a încerca să descifreze misterul care planează asupra morții tânărului de numai 22 de ani.

”Din păcate”, explică prietenii lui Alex, ”comunicarea cu autoritățile din Rostov Velikij nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”. Totodată, încă nu există o informații certe nici măcar cu privire la repatrierea trupului tânărului campion, cu toate că autoritățile diplomatice italiene au asigurat ”o prezență și o inițiativă rapidă”.

Alex Dincof era descris de cei care l-au cunoscut drept un băiat vesel, iubitor de viață, și ajunsese la performanțe deosebite în CS:GO.

”În CS:Go ajunsese la cote de excelență, atât de mult încât era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni și atunci a întâlnit-o pe această fată. Când a plecat în Rusia, Alex era strălucitor”, mai spun prieteni săi.

În luna septembrie 2021, performanța sportivă a lui Alex Dincof stârnise deja admirația, însuși președintele rus Vladimir Putin felicitându-i pe sportivii din competiție și pe câștigători. ”Fusion” Alex Dincof și-a început cariera în CS:Go în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Săptămânii Jocurilor de la Milano.

Din acel an, românul stabilit în Italia a fost protagonistul unei ascensiuni rapide în clasament, reușind să se întrețină financiar doar practicând e-sport și călătorind în întreaga lume pentru a concura.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
Râzi cu lacrimi! Ce a scris Andreea Tonciu pe cartonaşul prin care l-a nominalizat pentru...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine sunt cei mai...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
ADEVĂRATA MIZĂ DIN SPATELE CONFLICTUL RUSIA-UCRAINA. Generalul (r) american Ben Hodges: „O nouă ofensivă din...
BANCA TRANSILVANIA vine un ARTEON, cea mai frumoasă (ȘI IEFTINĂ) limuzină germană
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Pe ce carte mizează Putin. Analist: „Moscova a decis că mai rău de atât nu...
'Am crezut că MANELE e un om faimos'. Dilema unui canadian mutat în România de...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Arhiepiscopia Tomisului: Amenzile date lui ÎPS Teodosie sunt ilegale!
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
Muzica românească, în doliu! Un mare artist a murit la doar 48 de ani: Cu...
Cutremur total în Europa! NATO a trimis navele și avioanele de luptă
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...