Un şofer român de TIR a fost la un pas de moarte în Italia, după ce un coleg marocan l-a ameninţat cu un pistol de jucărie

Un şofer român de TIR a fost la un pas de moarte în Italia, după ce un coleg marocan l-a ameninţat cu un pistol de jucărie
Sursa foto - ARHIVĂ: Poliția de Frontieră
Publicat: 25/05/2022, 22:53
Actualizat: 25/05/2022, 22:54

O glumă proastă între doi şoferi de TIR era să se termine cu o tragedie, în Italia. Un șofer român a ajuns în spital, fiind la un pas de infarct, după ce un coleg marocan l-a amenințat cu un pistol de jucărie și i-a spus că îl ucide. – Pistolul de jucărie a fost pus sub sechestru de poliţia italiană.

Potrivit jurnaliştilor italieni de la Il Tirreno, întâmplarea a avut loc pe 23 mai, în parcarea de TIR-uri Darsena Toscana, atunci când șoferul român, în vârstă de 57 de ani, tocmai îşi terminase cursa şi şi-a parcat TIR-ul.

După ce a coborât din maşină, a mers la colegul său marocan pentru a-i cere informaţii în legătură cu următoarea cursă şi traseul urmat, doar că bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a vrut să facă o glumă şi a scos un pistol pe care l-a afişat ameninţător şi i-a spus românului că îl omoară.

Pistolul era unul de jucărie, total inofensiv, dar şoferul român suferea de tahicardie, iar stresul produs de această scenă l-a dus în pragul infarctului.

Dus la urgenţă la spital, şoferul român de TIR a fost salvat în ultimul moment de medicii italieni, care au spus că pacientul poate spune că s-a născut a doua oară pentru că a fost doar la un pas de un infarct masiv ce i-ar fi fost fatal.

Poliţia din Livorno a preluat cazul, chiar dacă şoferul marocan a declarat că totul a fost o glumă neinspirată, dar care ar fi putut să se termine tragic.

Pistolul de jucărie a fost pus sub sechestru de procurori, iar posesorul său riscă să fie trimis în judecată pentru ameninţări agravante, scrie observatornews.ro.

Pistolul de jucărie a fost pus sub sechestru de poliţia italiană / FOTO: iltirreno.gelocal.it
Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult