VIDEO Cum se vor arunca zarurile puterii pentru PSD și PNL în 2024? Publicistul Ion Cristoiu: „Vor merge împreună la alegeri, iar Ciucă va fi președinte”

Publicat: 14/04/2022, 23:33
Actualizat: 15/04/2022, 00:14

Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Publicistul a vorbit cum se vor arunca zarurile puterii pe meleagurile nostre mioritice. Vor merge PSD și PNL împreună la alegerile din 2024? Va fi premierul Nicolae Ciucă viitorul președinte al României?  

„M. Tucă: Ce s-a întâmplat la PNL?

Ion Cristoiu: La PNL, l-au pus pe Nicolae Ciucă pentru că el este un pahar gol. Poți să pui în el PSD, poți să pui PNL… L-au pus ca să facă USL-ul, nu am nicio îndoială.

M. Tucă: Vor merge împreună la alegeri în 2024?

Ion Cristoiu: Da, dar cred că vor provoca anticipate, pentru că dacă ei merg separat trebuie să se bată între ei. Bătându-se între ei, vor câștiga și alții. Așa vor merge împreună, Ciucă va fi președinte. Va fi pentru PSD un bun prilej să nu pună om la președinție.”

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.