EXCLUSIV VIDEO. Cântărețul italian Al Bano i-a invitat pe Marius Vizer și pe Cristi Borcea pe scena Sălii Palatului

Publicat: 11/11/2022, 23:02
Actualizat: 12/11/2022, 09:28

Artistul italian Al Bano Carrisi i-a invitat pe Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și pe omul de afaceri Cristi Borcea pe scena Sălii Palatului.

Vineri seara, iubitorii muzicii lui Al Bano au avut ocazia de a-l vedea pe scena Sălii Palatului. Spectacolul a fost reprogramat de mai multe ori în ultimii ani, din cauza pandemiei.

Pe 11 noiembrie, însă, pe scena de spectacole din centrul Capitalei au răsunat hituri celebre interpretate de Al Bano și Romina Power.

Cristi Borcea pe scena Sălii Palatului, alături de Al Bano

În timpul show-ului, Al Bano i-a rugat pe fostul acționar majoritar de la Dinamo, Cristi Borcea, dar și pe Marius Vizer să i se alăture.

Cei care au asistat la moment și-au dat seama că legăturile dintre Borcea și artistul italian sunt mai vechi,

Al Bano s-a comparat cu Borcea și a spus: „uno alto, uno brasso” („unul înalt, altul scund” – trad.).

„Unde este Adrian? Ori de câte ori juca Italia cu Dinamo îmi era frică, dar de la partidele de fotbal se nasc prieteniile. În seara aceasta lipsește Marius, un președinte de top (…) Cristi Borcea este un mare șef latin”, a afirmat Al Bano în timp ce se afla pe scenă alături de fostul acționar majoritar de la Dinamo.

Cu o seară înainte, joi, Cristi Borcea a organizat o petrecere la „Doi cocoși”, iar atmosfera a fost întreținută de însuși Al Bano. Florin Răducioiu, Ioan Becali, Dumitru Dragomir și George Copos s-au numărat printre cei prezenți la party.

Nu e prima dată când Al Bano cântă pentru Borcea

La începutul anului, șeful Federației Internaționale de Judo și soția sa, Irina Nicolae, au petrecut cu ocazia zilei de naștere a fetiței lor, Scarlett Maria, care pe 2 februarie 2022 a împlinit vârsta de 4 ani. La evenimentul organizat la Budapesta, acolo unde Vizer și familia lui locuiesc, au fost invitați finii celor doi, Valentina și Cristi Borcea.

La petrecerea din Ungaria, cei doi părinți au chemat cei mai buni prieteni, printre care și cuplul format din fostul acționar majoritar de la Dinamo, Cristi Borcea, și soția sa, Valentina Pelinel. Cei doi s-au fotografiat lângă un panou pe care scria „Scarlett Maria, aniversarea de 4 ani” și, mai mult de atât, au făcut și fotografii cu celebrul cântăreț italian, Al Bano, care a fost și el invitat, relatează prosport.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase