HALUCINANT. Un hunedorean ar fi răpit de mai multe ori o cățelușă labrador, pe care ar fi violat-o. „Venea cu bicicleta și avea o pungă pe față”

Publicat: 10/03/2024, 07:00
Actualizat: 10/03/2024, 09:27

Un caz cu totul ieșit din comun s-a petrecut la Hunedoara. Un bărbat a fost dat în judecată după ce ar fi violat o cățelușă labrador. Femela, care are 5 ani acum, ar fi fost abuzată sexual în repetate rânduri. Tinerii care o au în grijă pe Ara, așa cum se numește labradorul, au intrat la bănuieli după ce aceasta dispărea de acasă zile în șir, iar apoi se întorcea plină de sânge. Medicii veterinari le-au confirmat temerile: cățelușa era abuzată sexual. Cu ajutorul camerelor de luat vederi, tinerii au surprins momentele în care Ara era răpită din curtea casei de vecinul pe care-l acuză de viol. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, muncitor zilier în construcții. Atenție, conținut care vă poate afecta emoțional!

În septembrie 2020, Ioana B. și prietenul ei s-au mutat cu chirie într-o casă din Hunedoara. Mari iubitori de animale, tinerii și-au adus în noua locuință și cei doi câini și s-au angajat să aibă grijă și de Ara și Thor, labradorii proprietarilor casei.

La un moment dat, labradorii au început să dispară din curte, iar, în timp ce Thor se întorcea după jumătate de oră, Ara lipsea chiar și trei zile la rând. Intrigați de faptul că, atunci când revenea acasă, cățelușa era plină de sânge și suferindă, cei doi tineri au început să facă investigații.

”Nici nu mă lăsa să pun mâna pe ea, deși este un cățel extrem de iubitor”, ne-a spus Ioana B., tânăra care are grijă de Ara.

Pe lângă starea deplorabilă în care se afla Ara, un alt indiciu că se întâmplă ceva suspect cu ea a fost o gaură din gardul casei, care nu părea făcută de câini. Atunci s-au gândit să-și monteze camere de luat vederi, iar ce le-au văzut ochii când s-au uitat pe înregistrări a fost un adevărat șoc. Un bărbat venea noaptea pe bicicletă, o ademenea pe Ara și pleca cu ea. Ca să nu fie recunoscut, individul fie purta mască, fie își punea pe față o pungă.

”Noaptea, o băgam pe Ara în țarc. Într-una din nopți, am văzut o siluetă de bărbat, care voia să taie lacătul de la țarc. Prietenul meu a fugit după el, dar a urcat pe bicicletă și dus a fost. Avea același mod de operare: venea cu bicicleta și avea o pungă sau o mască pe față. Ne urmărea când ne culcam, aștepta să stingem becul și să intrăm în casă. O dată a venit pe la 21.30, noi eram încă pe terasă, ne-a văzut și a fugit. S-a întors pe la ora 1.00. După ce am instalat camerele de luat vederi, venea cu aparate ca să le bruieze”, ne-a povestit Ioana.

”Diagnosticul medicului veterinar a fost acela de viol”

Între timp, tinerii au fost cu Ara la un cabinet veterinar, unde i s-au făcut mai multe investigații medicale.

”Avea sângerări, era dilatată și avea dureri atât de mari, încât nici ecografie nu i se putea face. Ar fi putut să moară. Diagnosticul celui de-al doilea medic veterinar la care ne-am dus a fost acela de viol. Ne-a spus că nu a mai văzut niciodată în viața lui un asemenea caz”, ne-a mai spus Ioana.

În decurs de doi ani, Ara ar fi fost răpită și abuzată sexual de 11 ori.

Ioana B. vrea ca cel care ar fi abuzat-o sexual pe Ara să plătească pentru faptele sale

După ce vecinii au aflat de această poveste, proprietara unei alte cățelușe a pus și ea cap la cap niște evenimente, care i-au dat de gândit.

”O vecină în vârstă de 80 de ani îl plătea cu 500 de lei pe lună ca să îi plimbe zilnic cățelușa. Când se întorcea de la plimbare, cățelușa avea sângerări, iar când îl întreba ce s-a întâmplat cu aceasta, el îi spunea că nimic, că este în călduri. Și-a dat seama că și cu cățelușa ei făcea același lucru, dar vecinei nu i-a trecut prin cap că ar fi posibil așa ceva”, a adăugat Ioana B.

Presupusul abuzator lucrează ca zilier în construcții

Odată ce l-au identificat pe presupusul autor al abuzurilor sexuale asupra Arei, cei doi tineri au vrut ca cel pe care îl consideră responsabil de suferința ei să fie tras la răspundere și l-au dat în judecată. Este vorba despre un muncitor zilier în construcții, în vârstă de 49 de ani. Bărbatul este divorțat și are doi băieți adolescenți.

Deoarece faptele s-ar fi petrecut înainte de modificarea Legii privind protecția animalelor, prin care s-a stabilit că zoofilia este considerată cruzime față de animale și se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani, bărbatul nu este judecat pentru zoofilie, ci pentru rănirea și schingiuirea animalelor.

Potrivit surselor Gândul, el ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că ar fi abuzat sexual mai multe cățelușe, inclusiv pe Ara.

La domiciliul bărbatului s-ar fi găsit un adevărat arsenal de tortură a animalelor

La percheziții, anchetatorii ar fi descoperit în locuința hunedoreanului un adevărat arsenal de tortură a animalelor, dar și alte elemente care ar evidenția înclinația acestuia spre zoofilie: hamuri pentru câini, cearșafuri pătate de sânge și prezervative uzate.

Aceleași surse din anchetă susțin că expertiza psihiatrică, efectuată în februarie 2023, ar fi stabilit că bărbatul a avut discernământ când ar fi comis faptele și are înclinații violente.

La percheziții, polițiștii ar fi găsit în curtea acestuia și trei câini, dintre care două femele, dar acestea nu prezentau semne de maltratare, prin urmare au rămas în grija presupusului zoofil.

Pe 12 martie, la Judecătoria Hunedoara are loc un nou termen de judecată în procesul în care bărbatul este acuzat de rănirea și schingiuirea animalelor, dar și de distrugere și violare de domiciliu.

Un pensionar a întreținut relații sexuale cu o găină și un porc

În aprilie 2023, Petru Holban, un pensionar de 76 de ani din comuna Popricani, din Iași, a fost condamnat definitiv la 5 ani şi 2 luni de puşcărie pentru acte de natură sexuală, inclusiv zoofilie, el întreținând relații sexuale cu o găină, un porc, un câine și calul vecinilor.

„În ceea ce priveşte infracţiunea de zoofilie, aceasta a fost comisă pe 3 august 2022, când se presupune că suspectul a luat din grajdul locuinţei o găină, a dus-o în casă, a întreţinut un act sexual normal cu aceasta, iar când a vrut să o elibereze ar fi fost surprins de o martoră care bănuia că acesta avea un astfel de comportament şi pe care l-ar fi văzut şi în trecut având acte de natură sexuală în privinţa animalelor.

La audieri, suspectul a recunoscut fapta de zoofilie”, au precizat anchetatorii la vremea respectivă.

În ianuarie 2023, un tânăr de 19 ani, dintr-o comună din Olt, s-a ales cu un dosar penal pentru zoofilie, după ce imagini cu el în timp ce întreține relații sexuale cu o iapă au ajuns pe masa polițiștilor.

CITEȘTE ȘI:

Bunic de 74 de ani pedofil și zoofil, prins abia după ce a violat o găină. Bărbatul este acuzat că și-a abuzat sexual nepoata minoră, dar și porcul, câinele și calul vecinilor

Acuzații șocante în județul Bacău: Un tânăr de 21 de ani a fost reținut pentru zoofilie, după ce a fost prins dezbrăcat lângă iapa lui

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o...
Piața imobiliară a sărit în aer. Scumpirile nu se mai opresc
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
A fost descoperită o nouă particulă. Cercetătorii o căutau de mult timp!