VIDEO EXCLUSIV | Ramona Porumb, viceprimar Sectorul 1: „Toate problemele din sector derivă din lupta declanșată de Clotilde Armand, pe toate palierele”

Publicat: 03/10/2022, 21:00

Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1 din Capitală, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că blocajul din Sectorul 1 derivă din lupta pe care primarul Clotilde Armand ar fi declanșat-o pe toate palierele.

„Cam mult prea multe probleme pentru a doua cea mai bogată primărie din țară. Însă, toate problemele derivă de la una principală: este acest blocaj pe toate palierele, declanșat de primar, această luptă împotriva tuturor. Niciodată, ca primar, nu poți să administrezi un sector de unul singur. Ai nevoie de o echipă, ai nevoie de o echipă  în Consiliul Local, o majoritate pe care nu o ai. Și doi, ai nevoie de un aparat de specialitate, de profesioniști, care să tragă alături de tine pentru realizarea proiectelor pe care ți le-ai propus”, a declarat viceprimarul Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

„Proiectele PNL nu le bagă pe ordinea de zi, probabil doar pentru că sunt proiectele PNL”

Potrivit Ramonei Porumb, primarul nu ar vrea să colaboreze cu Consiliul Local.

„Și ai nevoie, de asemenea, să fii un partener bun pentru mediul privat, pentru societatea civilă, pentru cetățeni. Iar noi, în acest moment, în sectorul 1 avem un primar care nu s-a preocupat, sau nu și-a dorit să aibă un parteneriat și o majoritate în Consiliul Local, și în momentul acesta, practic, îți blochezi singur toate proiectele (…) Proiectele PNL nu le bagă pe ordinea de zi, probabil doar pentru că sunt proiectele PNL”, a mai declarat Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.  

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase