VIDEO | Horoscop joi, 2 martie 2023. Zodiile influențate de intrarea lui Mercur în Pești

Publicat: 02/03/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 2 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Conexiunea cu planul emoțional este puternică și te susține în a aborda lucrurile diferit de până acum. Pe de o parte, ești susținut în a-ți manifesta personalitatea cu multă asertivitate și entuziasm indiferent de context, sentimental sau profesional. Pe de altă parte poți fi extrem de gânditor vis-a-vis de unele proiecte sau relații de prietenie, încercând să vezi care sunt potrivite și care nu. Mercur intră în Pești astăzi ceea ce presupune că în următoarea perioadă vei deveni mai reflexiv și mai atent la latura psihologică, dar și spirituală a vieții. Interesul tău în chestiuni legate de meditație și vindecare va fi în creștere.

Taur

Ești activ fizic și intelectual, dar și dornic de a-ți manifesta personalitatea într-un mod original și nonconformist. Poți simți o atracție secretă față de cineva sau lucrezi într-un mod privat la un proiect important pentru tine. Pe de altă parte, unele chestiuni profesionale necesită să porți unele discuții cu un șef sau un manager. Mercur intră astăzi în Pești, activând sectorul prieteniilor și al proiectelor de viitor până pe 19 martie, perioadă în care vei avea șansa să-ți lărgești cercul de prieteni și să-ți amplifici influența sau contribuția în acele grupuri sau comunități cu care rezonezi.

Gemeni

O zi cu revelații în privința unor chestiuni importante pentru tine. O discuție profundă cu cineva, un consilier sau un specialist într-un domeniu anume îți deschide noi orizonturi. Acestea pot viza unele chestiuni contractuale, juridice, studii superioare, o călătorie sau orice ține de publicarea sau editarea unor materiale de interes pentru tine. O cunoștință pe care o ai se poate dovedi norocoasă pentru obiectivele tale de viitor. Mercur, propriul tău guvernator, intră în Pești activând până pe 19 martie sectorul carierei tale, deci îți poți evidenția profilul și contribuția socio-profesională printr-o comunicare amplificată cu persoane și foruri cu autoritate.

Rac

O veste plăcută sau o ofertă neașteptată îți fac ziua mai frumoasă. Interacțiunea pe plan profesional te favorizează sau unele chestiuni pe care le dezbați te pun într-o lumină pozitivă care poate antrena și unele beneficii financiare. Sectorul expansiunii, al călătoriilor și al studiilor superioare este dinamizat de intrarea lui Mercur în Pești, până pe 19 martie, o perioadă care îți va oferi ocazia să investești în orice gen de metodă, cale sau filozofie prin care îți poți lărgi orizonturile fizice, intelectuale și chiar spirituale. Amplificarea imaginației și a inspirației creatoare este doar unul dintre multiplele efecte ale acestui tranzit pentru tine.

Leu

O zi în care te simți pregătit să iei unele decizii importante. Poți purta o conversație foarte serioasă cu partenerul, indiferent de natura parteneriatului care vizează clarificarea unor chestiuni. În același timp, va fi din ce în ce mai greu să-ți reprimi dorința de libertate și spontaneitate pe care o resimți de ceva timp, fapt care te determină să-ți faci un plan de călătorie sau poate un plan prin care să investești mai mult în anumite domenii de interes pentru tine. Mercur intră în Pești, activând sectorul afacerilor și al investițiilor, atât financiare, cât și emoțional, deci îți va oferi șansa până pe 19 martie să te informezi mai profund pe marginea acestor domenii.

Fecioară

O veste de peste hotare te binedispune sau feedback-ul primit în urma promovării unor mesaje sau imagini anume este unul care te favorizează. Atenția la chestiuni de detaliu, strategia și precizia cu care te-ai implicat în anumite proiecte poate să fie recompensată corespunzător. Pe de altă parte poți fi extrem de critic în unele circumstanțe, fiind pregătit să sesizezi orice defect, oricât de mic ar fi. Planeta care te guvernează, Mercur intră astăzi în Pești, unde va rămâne până pe 19 martie, oferindu-ți ocazia să contribui la a construi o nouă platformă de interacțiune într-un parteneriat, una mai echilibrată dar și mai tolerantă.

Balanță

Modul dedicat și conștiincios în care îți îndeplinești sarcinile poate să atragă unele beneficii. Negocierea unui contract sau colaborări se poate desfășura avantajos sau poate ți se oferă un parteneriat care îți deschide practic noi oportunități. Ești foarte serios în clarificarea unor chestiuni, fie într-o relație de iubire, fie într-una profesională care vizează evidențierea talentului sau a creativității tale. Sectorul muncii și al sănătății va fi dinamizat de intrarea lui Mercur în Pești, până pe data de 19 martie, o perioadă care te va ajuta în a deveni mai eficient și mai organizat cu tot ce ține de rutina zilnică, sănătate, dietă, comunicare cu colegii de muncă și metode de lucru.

Scorpion

Ești spontan și nonconformist, dispus să încerci lucruri sau abordări noi în modul în care interacționezi cu anumite persoane. Poți purta o discuție serioasă cu un membru al familiei pe marginea unei chestiuni care vizează căminul, familia sau o proprietate imobiliară. Interacțiunea cu colegii de serviciu te favorizează și ceva pozitiv pentru tine poate să decurgă de aici. Intrarea lui Mercur în Pești de astăzi te favorizează, deoarece îți va activa sectorul creativității și al iubirii până pe 19 martie amplificând nevoia de socializare, divertisment dar și de conexiune și afectivitate.

Săgetător

O zi practică în care flexibilitatea și abilitatea de a încerca metode sau soluții noi vor fi de mare folos. Planul relațional sau cel creativ, artistic sunt favorizate. Poți primi o invitație supriză la un eveniment, poți încerca un nou hobby sau o persoană pe care ai cunoscut-o de curând îți captivează atenția din ce în ce mai mult. În același timp, modul tău de comunicare este serios, asumat și numai bun pentru a câștiga încrederea cuiva. Mercur intră în Pești astăzi, activând sectorul căminului și al familiei până pe 19 martie, fapt care te va susține în a te conecta mai profund cu planul emoțional, familial și sufletesc.

Capricorn

Poți fi luat prin suprindere de inițiativa partenerului de cuplu sau a unei persoane cu care colaborezi de a face lucrurile diferit decât până acum. Dacă discuți sau ești angrenat în unele calcule sau analize financiare, poți fi foarte strict și precaut cu modul în care îți gestionezi bugetul. Interacțiunea cu mediul familial te binedispune, unele proiecte domestice decurg într-un mod care te avantajează. Sectorul gândirii și al comunicării este dinamizat de intrarea lui Mercur în Pești, care va rămâne aici până pe 19 martie, o perioadă care te va stimula fizic și intelectual să capeți mai multă cunoaștere și informație în domenii de interes pentru tine.

Vărsător

Ești inventiv și inspirat în acțiunile tale pe plan domestic sau profesional. În același timp, ești extrem de serios și asumat în lucrurile importante pentru tine, folosind la maxim tot ce-ai învățat până acum. Unele discuții cu cineva din anturajul apropiat, o carte sau o postare a unei persoane poate să te inspire venind cu o idee sau o strategie pe care aștepți cu nerăbdare să o pui în practică. Mercur intră în Pești, activând sectorul veniturilor și resurselor zilnice, până la 19 martie, deci ai șansa să investești mai mult în acele lucruri, activități, relații care aduc un plus valoare în viața ta.

Pești

O întâlnire neașteptată cu cineva poate să fie mai mult decât interesantă, incitantă și deschizătoare de drumuri. Chiar dacă unele chestiuni personale tind să genereze unele griji sau insecurități, va depinde de tine ce alegi să vezi, jumătatea plină sau goală a paharului. Veștile bune vin din zona financiară, unde te poți bucura de un câștig anume sau poate gestul sau generozitatea cuiva contează mult pentru tine. Mercur intră astăzi în semnul tău unde va rămâne până la 19 martie, o perioadă care te va ajuta în a deveni mai prezent și mai conștient de tine, de dorințele și scopurile cu adevărat importante pentru tine.

Horoscop general 27 februarie – 5 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!