VIDEO | Horoscop zilnic miercuri, 9 august 2023. Unii nativi ar putea fi scoși din zona lor de confort

Publicat: 09/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 9 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Ceva anume te scoate din zona de confort, pe plan financiar sau romantic. Nu-ți asuma mai multe riscuri decât este cazul, în ciuda unor lucruri sau persoane care te atrag. Dacă copilul sau partenerul de cuplu este cel care face presiuni asupra ta, pentru a-i satisface dorințele, pot apărea neînțelegeri.

Taur

Ești agitat și ușor instabil, ca și stare emoțională, din cauza perspectivelor diferite dintre tine și cineva apropiat. Cu cât va tinde să se opună inițiativelor tale, cu atât te vei ambiționa și mai tare în evidențierea lor. Te-ar ajuta să te sfătuiești cu cineva, înainte de a lua decizii radicale pe baza unor stări de moment.

Gemeni

Cu siguranță, nu este o zi potrivită pentru semnarea unor contracte, negocieri sau acumularea de informații din cauza unor factori neașteptați, care vor împiedica atingerea unui acord. Fii atent la drum, mai ales dacă ești șofer, iar dacă vrei să faci mișcare nu-ți forța corpul mai mult decât este cazul.

Rac

Așteaptă-te că ceva ce ai stabilit să suporte modificări sau schimbări conform cu interesele unei alte persoane, indiferent dacă îți convine sau nu. Totuși, și tu poți avea un as în mânecă, știind exact la cine să apelezi pentru a-ți susține cauza. Per ansamblu, fii flexibil… dar acționează cu grijă.

Leu

Poți interacționa cu persoane diferite decât cele cu care ești obișnuit sau proiectul la care lucrezi necesită o altfel de abordare, care te poate scoate un pic din zona de confort. Dacă ești flexibil, acceptând provocarea, poți descoperi că ai multe lucruri bune de învățat, care te pot avantaja personal sau financiar.

Fecioara

Deși dorințele tale sunt de o anumită natură, circumstanțele exterioare te forțează să acționezi în direcția opusă, eliberându-te de ceva sau cineva, dacă tu consideri că nu mai împărtășiți același drum. Îți asumi unele lucruri într-un mod responsabil, alegând ce consideri a fi mai sigur pentru tine, indiferent dacă îți place sau nu.

Balanța

Încrederea pe care o ai într-un prieten îți este testată sau atracția față de o persoană scoate la iveală sentimente sau emoții la care nu te aștepți. De asemenea, fii precaut în privința investițiilor financiare pe care ești dispus să le faci. Chiar dacă ești liber, mai pe seară, ceva anume te îngrijorează.

Scorpion

Relația cu cineva, pe plan profesional, poate să fie ușor tensionată sau descoperi ca o persoană pe susținerea căreia mizai nu este tocmai așa cum credeai tu. Deși vei continua să păstrezi o comunicare cât mai clară, devii mai sceptic si mai reținut în colaborarea cu persoana respectivă.

Săgetător

Planul tău de a-ți extinde cunoașterea sau imaginea, printr-un proiect anume sau poate doar dorința de a călători mai mult, se confruntă cu unele considerente de ordin practic care trebuie rezolvate, chiar dacă nu sunt favoritele tale. Dacă ești plecat într-o călătorie, ai grijă la bagaje, rezervări sau chestiuni logistice.

Capricorn

Între ceea ce-ți dorești și te atrage și ceea ce ai nevoie există o diferență care poate genera unele tensiuni. Ești dornic să experimentezi ceva diferit pe plan sentimental, iar dacă ești singur te poți simți atras de o persoană diferită de tine ca și personalitate sau mentalitate. Fii precaut cu investițiile financiare.

Vărsător

Tensiunea dintre Venus și Uranus de astăzi generează un mediu instabil și turbulent, cauzat de unele evenimente neașteptate. Pot fi de natură emoțională sau pot avea treabă cu căminul sau activitățile domestice unde colaborarea cu cineva nu este deloc ușoară, deoarece ambele părți implicate pot fi destul de inflexibile.

Pești

Fii precaut cu tot ce vizează partea tehnică la mașină sau calculator, dar și cu negocierea unor oferte, un proces de vânzare-cumpărare, un drum care trebuie făcut sau la relația cu cineva din mediul în care lucrezi. Chiar dacă reușești să te mobilizezi pe loc pentru rezolvarea problemelor, te poți simți destul de obosit mai pe seară.

Horoscop general, săptămâna 7 – 13 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?