VIDEO Israel, între Kiev și Moscova. E.S. David Saranga: “Situația este una complexă. Într-un război, toată lumea pierde!”

Publicat: 23/03/2022, 20:53
Actualizat: 23/03/2022, 21:24

NATO și SUA au acționat corect prin deciziile luate în ceea ce privește războiul ruso-ucrainean, evitând astfel un al Treilea Război Mondial. Este declarația făcută de ambasadorul Israelului în România, David Saranga, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială ”Războiul din Ucraina”, transmisă live de Gândul. Concluzia E.S. David Saranga este una clară: nimeni nu câștigă cu adevărat într-un război!

„Situația este foarte complexă. Este o situație în care nu poți să ajungi la „win-win”. În război, de obicei este „lose-lose”- toată lumea pierde. Așa este în război și, chiar dacă o țară câștigă până la sfârșit, dar are mulți morți până la sfârșit – a pierdut vieți umane!”, a declarat ambasadorul Israelului în România, David Saranga, în exclusivitate pentru Gândul.

Ambasadorul Israelului în România este de părere că modul prin care aliații NATO au acționat în războiul din Ucraina a fost unul corect.

„Biden a zis foarte clar – dacă vrem să evităm al treilea război mondial vom acționa prin sancțiuni și să ajutăm Ucraina” , a precizat David Saranga.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.