VIDEO | Selly intervine în scandalul produs de apariția sa în uniformă militară: „Nu este o campanie MApN și nu am fost plătit de Armata Română”

Publicat: 30/08/2022, 18:15
Actualizat: 30/08/2022, 18:24

Selly a fost acuzat că ar fi primit bani pentru o campanie de recrutare a Ministerului Apărării Naționale (MApN), după ce în mediul online au apărut mai multe fotografii cu el în uniformă militară. Imaginile au declanșat dezbateri aprinse la posturile TV, dar mai ales pe rețelele de socializare. În acest context, cel mai cunoscut influencer din România vine cu precizări pe marginea acestui subiect. „Nu este o campanie MApN și nu am fost plătit de Armata Română”, afirmă el.

„Nu am fost plătit un leu de către Armata Română sau de vreo instituție subordonată acesteia. MApN nu a cheltuit niciun ban în acest proiect, ba mai mult, toată producția acelui episod «La Muncă» a fost realizată din bugetul personal. Noi am filmat o zi normală de exerciții în poligon, nimeni nu a scos tancurile sau armele pentru Selly. Mai mult, aceasta a fost ideea și inițiativa mea, nu am fost contactat de vreun reprezentant al acestei instituții. Nu, nu fac parte, nici plătit, dar nici gratuit, din vreo campanie de PR a Armatei Romane”, precizează Selly, care a prezentat și un videoclip în care oferă și mai multe detalii.

Selly, îmbrăcat în uniforma Armatei Române, trage cu o mitralieră

De la ce a pornit totul

Selly a lansat, în primăvara acestui an, un reality-show difuzat pe propriul său canal de YouTube intitulat „La Muncă”. Ideea proiectului a fost aceea de a arăta tinerilor, în special, ce presupune un job într-un anumit domeniu, de cele mai multe ori o meserie dificilă și nerecunoscută la adevărata sa  valoare, care presupune abilități speciale sau o tehnică desăvârșită.

Printre cele testate de Selly s-au numărat: gunoier, alpinist, pescar, dentist etc., joburi care sunt demne de respect și fac parte din viața noastră de zi cu zi.

“În fiecare episod, eu și un invitat special încercăm diferite meserii, pentru a ne da seama exact în cât timp am muri de foame dacă, ipotetic vorbind, mâine s-ar închide toate rețelele sociale și ar trebui să ne angajăm în altă parte. Am lansat până acum 11 episoade, în care am fost: gunoier, alpinist utilitar, pescar, stomatolog, angajat la supermarket, shaormar etc., iar acum urmează marea finală, cel mai tare episod de până acum – în care, alături de Dracea, am fost militari în Armata Română. A fost, probabil, cel mai greu de pregătit și de executat proiect pe care l-am făcut pentru acest canal de YouTube și, iată, exact ce s-a întâmplat. Așa cum v-am zis, ideea asta de militar pentru o zi a fost a mea, nu a armatei. De fapt, ideea a fost a voastră, cred că am văzut-o printr-un comentariu acum vreo lună, când căutam un subiect pentru marele final al reality-show-ului. M-a atras ideea, mai ales că eu am crescut în vremuri în care armata nu mai era obligatorie, iar curiozitatea de a merge pe front și a vedea ce presupune o zi din viața unui militar este foarte mare. Iar noi, în seria ‘La Muncă’, vrem să creștem awareness-ul față de job-urile astea, în special față de cele care implică responsabilitate foarte mare și abilități speciale”, menționează Selly, în speranța că toată lumea, inclusiv jurnaliștii de la anumite televiziuni, vor înțelege atât importanța prezentării meseriei de militar, cât și interesul comercial pentru o filmare de acest gen. De ce? Pentru că ceea ce a filmat Selly și echipa sa nu poate fi văzut la orice colț de stradă, iar genul acesta de material aduce cu sine o audiență mare în rândul tinerilor, care este publicul țintă al influencerului născut la Craiova.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York