Vloggerul Selly a făcut instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii. MApN: „Avem colegi noi!” (GALERIE FOTO)

Publicat: 25/08/2022, 13:00
Actualizat: 25/08/2022, 13:11

Forțe noi în armată! Ministerul Apărării Naționale a anunțat că Selly s-a alăturat Armatei Române. Nu singur, ci împreună cu prietenul său Bogdan Drăcea, comedian și vlogger. Pe pagina de Facebook a MApN au fost postate și primele imagini, unele spectaculoase, din timpul instrucției lui Selly cu militarii de elită ai Scorpionilor Roșii. Rămâneți aproape!

Andrei Șelaru este numele din buletin al lui Selly, cel care s-a apucat să se filmeze vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012. De la an la an, acesta a atins un succes răsunător pe internet, ajungând în portofoliul agenției Global Influencers.

„Avem colegi noi!
Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați?  Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten. Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii! Până atunci, accesați 👉 www.recrutaremapn.ro”, este mesajul transmis de Ministerul Apărării. 

Stagiu militar voluntar pentru românii între 18 şi 35 de ani. Ce anunț a făcut ministrul Vasile Dîncu

Reaminti și faptul că Vasile Dîncu, ministrul Apărării vorbit la Antena 3 despre un proiect de stagiu militar voluntar pentru tinerii români cu vârste între 18 şi 35 de ani. Ministrul Vasile Dîncu a anunţat că tinerii vor primi o soldă şi există deja interes din partea multor persoane care vor să aibă o pregătire militară minimă.

Româniii vor putea face un stagiu militar voluntar. Este un nou proiect pentru cei cu vârsta între 18 și 35 de ani, care îşi doresc să aibă o pregătire militară, a anunţat ministrul Apărării. Stagiul va dura maximum 4 luni, în funcţie de specialitate, iar voluntarii vor primi şi o soldă. Totodată, Vasile Dîncu a spus că au fost eliminate o serie de restricţii pentru rezervişti.

„Am început două tipuri de proiecte. Este clar că după 1 ianuarie 2007 nu s-au mai făcut încadrări în Armată, rezerva a început să îmbătrânească, astăzi media rezerviştilor noştri este undeva la 50 de ani, pentru că a trecut mult timp şi nu am mai împrospătat această rezervă. Astăzi sunt două proiecte. Unul de rezervişti voluntari în care anul acesta suntem în perioada de încorporare pentru asta.

În aceste reţele de socializare ale tinerilor, exisă o dorinţă a oamenilor de a face totuşi o pregătire militară minimă. În această toamnă cred că o să reuşim în Parlament să trecem un proiect de lege pentru stagiul militar voluntar.

Patru luni ar fi maximum pentru pregătire militară, sigur, în funcţie şi de specialitate. Patru luni stai în unitate, în care ai echipament gratuit, primeşti şi o soldă. Încă nu am stabilit încă exact care vor fi sumele. Ar putea să primească în jur de 1.500-2.000 de lei pe lună. Evident că la terminarea stagiului militar există şi posibilitatea a primi trei salarii medii, ca un fel de primă pentru înscriere.

Astăzi avem condiţii bune. Am eliminat inclusiv condiţia aceea, de a nu putea să plece în străinătate. Poate să plece să lucreze în străinătate. 15 zile poate să vină la chemare, în cazul unei mobilizări.Avem o adresabilitate destul de bună. Anul acesta am scos peste 800 de locuri, avem deja înscrişi peste 1.200″, a anunţat Vasile Dîncu la Antena 3.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția