VIDEO și FOTO 650 kg de artificii și petarde, descoperite de polițiști în Ilfov în urma a trei percheziții

VIDEO și FOTO 650 kg de artificii și petarde, descoperite de polițiști în Ilfov în urma a trei percheziții
Sursă foto: IPJ Ilfov
Publicat: 16/12/2021, 09:50

650 de kilograme de artificii și petarde au fost descoperite de polițiști în Ilfov, în urma a trei percheziții care au avut loc joi în Popești-Leordeni și Chiajna. Perchezițiile au fost făcute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, potrivit unui comunicat de presă.

În Popești-Leordeni, „poliţiştii de la economic au descoperit şi indisponibilizat, în vederea confiscării, cantitatea de 550 kg articole pirotehnice, din categoriile F1, F2, F3 şi F4”, se arată în comunicatul Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

Sursă foto: IPJ Ilfov

De asemenea, poliţiştii ilfoveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat o percheziţie domiciliară, în comuna Chiajna, într-un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări pentru comercializarea fără drept de articole pirotehnice, destinate a fi utilizate de pirotehnişti.

Poliţiştii de la arme au descoperit şi indisponibilizat cantitatea de aproximativ 100 de kg articole pirotehnice, din categoriile F1, F2, F3 şi F4, pe care un bărbat din Chiajna ar fi urmat să le comercializeze pe o reţea de socializare.

La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, criminalişti şi jandarmi din Ilfov.