VIDEO | Soldați ruși, filmați când își abandonează tancurile și o iau la fugă pe câmp, după un atac al ucrainenilor. Imaginile au devenit virale

Publicat: 21/05/2022, 20:39

Șase soldați ruși, aflați în două tancuri, au fost filmați cu o dronă în momentul în care își abandonează echipamentele și o iau la fugă pe câmp, după un atac al ucrainenilor.

În imaginile, care au fost apoi distribuite pe rețelele sociale, este surprins momentul în care o explozie are loc chiar lângă cele două vehicule blindate ale soldaților ruși, care era oprite lângă un deal.

Speriați de tirurile de artilerie ale ucrainenilor, soldații ruși ies din cele două tancuri și o iau la fugă, abandonând echipamentul militar.

Imaginile au devenit virale și chiar au apărut comentarii despre lipsa de tactică a rușilor și despre moralul scăzut al acestora, notează Digi 24.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult