VIDEO UPDATE | Un bărbat de 35 de ani a murit după ce a căzut cu mașina în râul Dâmbovița, în zona Podului Ciurel

Publicat: 12/12/2021, 11:30
Actualizat: 12/12/2021, 14:38

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce autoturismul în care se afla a plonjat, duminică, în râul Dâmboviţa, în zona Podului Ciurel din București.

UPDATE 13:30: Salvatorii de la ISU București l-au resuscitat 45 de minute, apoi a fost transportat la spital. Bărbatul a murit, însă, după ce a ajuns la camera de gardă.

———–

Știre inițială: O maşină în care se afla o persoană a căzut, duminică, în râul Dâmboviţa din Bucureşti, în zona Pod Ciurel. Șoferul în vârstă de 35 ani a fost scos de echipajele SMURD în stare critică.

La fața locului actionează pompierii Detașamentului Grozăvești cu barca, o ambulanță SMURD și un echipaj de scafandri. Autoturismul este scufundat parțial, apa având adâncimea de aproximativ un metru.

Totodată, scafandrii verifică dacă sunt și alte persoane în mașină.

În jurul orei 10:35, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în zona Podului Ciurel.Din primele date, conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Virtuții, a părăsit partea carosabilă și a plonjat cu autovehiculul în râul Dambovița.Din autovehicul a fost extrasă o persoană în stare de inconstiență”, potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere din Capitală.

Traficul rutier pe Șos. Virtuții de la Bd. Constructorilor până la intersecția cu Spl. Independentei pe sensul către Bd. Iuliu Maniu a fost restricționat.

Oamenii legii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.