Zeci de pompieri intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Capitală (FOTO)

Zeci de pompieri intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Capitală (FOTO)
Foto: ISU Bucuresti-Ilfov
Publicat: 07/02/2021, 21:12
Actualizat: 07/02/2021, 21:12

Un incendiu puternic a izbucnit duminică, 7 februarie, la un imobil cu trei etaje de pe strada Cameliei din Bucureşti. La faţa locului se află mai multe autospeciale.

Zeci de pompieri intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un imobil P+3+pod, situat în strada Cameliei. Potrivit primelor informaţii, incendiul se manifestă pe aproximativ o sută de metri pătraţi.

Flacăra este violentă şi este foarte mult fum la nivelul podului. Totuşi, pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi nu au raportat victime.

La faţa locului se află 11 autospeciale de stingere, două autoscări, detaşamentul special de salvatori, echipaje SMURD şi de la descarcerare.

Incendiu la o locuință din Giurgiu. Un bărbat a murit

Un bărbat din Giurgiu a murit după ce casa în care se afla a luat foc. Vecinii au încercat să-l salveze, dar cadavrul a fost găsit de pompierii chemaţi la faţa locului. Incendiul a distrus o parte din casă, inclusiv dormitorul în care era victima.

Incendiul a avut loc în oraşul Giurgiu. Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că focul ardea mocnit într-o cameră. Cei care au sunat la 112 au fost vecinii, care au încercat să stingă incendiul până la sosirea echipajelor, având informaţia că proprietarul, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a fost surprins în interior.

Pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Bărbatul a fost găsit decedat. În timpul incendiului au ars acoperişul, dormitorul locuinţei şi bunurile din interiorul acestuia.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jarul căzut din sobă peste materiale combustibile.