Daniel Tudorache demontează promisiunile electorale ale contracandidatei Clotilde Armand: Că e vorba de habarnism sau manipulare voită, nici nu contează, dacă dau bine în campanie

Daniel Tudorache demontează promisiunile electorale ale contracandidatei Clotilde Armand: Că e vorba de habarnism sau manipulare voită, nici nu contează, dacă dau bine în campanie
Primarul Sectorului 1
Publicat: 24/09/2020, 14:19

Daniel Tudorache, primarul în funcție al Sectorului 1, demontează câteva dintre promisiunile electorale ale contracandidatei sale, Clotilde Armand. Consolidarea clădirilor cu risc seismic, reabilitarea locurilor de joacă din Parcul Herăstrău, reabilitarea Podului „Constanța”, sunt câteva dintre proiectele menționate de candidata USR, care nu fac parte din atribuțiile primăriilor de sector, afirmă Daniel Tudorache. 

Mai sunt doar 3 zile până la alegerile locale, iar Daniel Tudorache, care candidează din partea PSD pentru încă un mandat al primăriei Sectorului 1 al Capitalei, a enumerat câteva dintre promisiunile candidatei USR, Clotilde Armand, afirmând că multe dintre ele nu fac parte din atirbuțiile reprezentanților primăriilor de sector, sau nu pot fi realizate din diverse considerente legale.

„Când trece linia lozincilor, datului cu “Huo!”, autovictimizării sau a reclamațiilor și sesizărilor pe la organe și organisme, doamna Armand este pe pământuri mișcătoare”, spune Daniel Tudorache într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

Daniel Tudorache: Iată realitatea despre câteva așa-zise proiecte mărețe, praf în ochi pentru cetățeni

Daniel Tudorache a prezentat mai multe promisiuni electorale ale candidatei USR, care nu pot fi realizate în calitate de primar de sector.

„Iată realitatea despre câteva așa-zise proiecte mărețe, aruncate în piață direct, sau prin consilieri, de fapt praf în ochi pentru cetățeni. Că e vorba de habarnism sau manipulare voită, nici nu contează, dacă “dau bine” în campanie.

Primarul a amintit că mai multe promisiuni ale contracandidatei, fac parte, de fapt, din atribuțiile Primăriei Municipiului București. Reprezentanții primăriei Sectorului 1 nu se pot ocupa de parcul Herăstrău, de Podul Constanța și nici de consolidarea clădirilor cu risc seismic, subliniază Tudorache:

„Consolidarea clădirilor cu risc seismic ar fi ideală! Doar că primăria de sector nu are nicio atribuție în acest domeniu.

Salvarea Pădurii Băneasa! Ați avut această ocazie, doar că în loc să votați PUZ-ul sectorului, care exact asta făcea, ați ales să îl blocați în instanță. Deci întrebarea logică e: pentru cine vreți să o salvați?

Aer curat pentru cetățeni! Când te duci și îl mângâi pe creștet pe patronul gropii de gunoi din Chiajna-Rudeni și îl și compătimești că se leagă aiurea lumea de el, e clară treaba. Praf în ochi și în aer”, a declarat Tudorache.

Tudorache: Nu are nicio treabă cu Primăria Sectorului 1. Parcul Herăstrău este zonă protejată, deci este administrat de PMB

„Reabilitarea locurilor de joacă din Parcul Herăstrău. Este exact din categoria gogoriței cu Salvați Parcul Herăstrău. Nu are nicio treabă cu Primăria Sectorului 1. Parcul Herăstrău este zonă protejată, deci este administrat de PMB.

Transport public civilizat, rapid și nepoluant. Cu toții ni-l dorim, dar, din nou, primăria de sector nu are nicio atribuție.

Reabilitarea Podului “Constanța”. Este aproape terminată de Ministerul Transporturilor, care îl are în administrare.

Dacă discutăm despre lărgirea carosabilului sau despre găsirea unei alternative, trebuie puse la aceeași masă ministerul și cele două primării. Noi suntem dispuși oricând.

Clădirea Ciclop de pe Magheru, transformată în parcare. Sună minunat, dar deocamdată este proprietate privată.

Blocul Sora, transformat în spațiu cultural. După finalizarea exproprierii începute în 2019, va intra în administrarea Primăriei Municipiului București, care îi va decide soarta.”, a declarat Dan Tudorache într-un clip publicat pe contul său de Facebook.

Mascate de lozinci, de autovictimizare excesivă, de marote, de reclamații, sesizări la DNA, Parchet și DIICOT, se află propunerile doamnei Armand pentru cetățenii Sectorului 1. Dacă dăm la o parte continuarea unor proiecte începute deja de primarul “bolșevic” (vorbim mâine despre asta), nu rămâne decât un amestec de habarnism și manipulare emoțională. Altfel spus, praf de stele în ochii electoratului. Iată de ce:#1pentrutoti #ActionamResponsabil

Publicată de Dan Tudorache pe Marţi, 22 septembrie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
IREAL! Ce ți se poate întâmpla dacă răspunzi la telefon și spui „DA”!
Mihaela Bilic, despre cele mai periculoase produse de consumat în timpul postului Paștelui: „Au potențial...
Cea mai profitabilă investiţie: cine cumpără acţiuni de 5.000 de lei câştigă cel puţin 500...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Narcisa, reacție neașteptată după accidentul în care a murit iubitul ei, Mădălin Paul Păduran! Gestul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
TOP cele mai ieftine SUV-uri (RABLA 2024). Modelul SURPRIZĂ pe care toți românii îl caută
Alfa Romeo redenumeşte un model de SUV pentru a dezamorsa tensiunile cu Italia
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
Regula obligatorie în orice BLOC din România. Asociația nu are dreptul să refuze asta unui...
Riscul din aragazul tău. Hidrogenul amestecat în gaz crește pericolul
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
"Nu am să mă mai întorc". Postările tânărului care și-a pierdut viața în accidentul rutier...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Guvernul Greciei vrea să ofere tururi private de 5.000 de euro la Acropole