GÂNDUL LIVE. Daniel Tudorache, primarul sectorului 1: „Alegerile se vor desfășura în condiții maxime de siguranță” / „Nu va fi nicio dezbatere electorală””

Redactor:
Silviu Bănilă
GÂNDUL LIVE. Daniel Tudorache, primarul sectorului 1: „Alegerile se vor desfășura în condiții maxime de siguranță” / „Nu va fi nicio dezbatere electorală””

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, i-a asigurat din nou pe votanți, la GÂNDUL LIVE, că scrutinul la locale se va desfășura în condiții maxime de siguranță, în contextul crizei Covid-19.

„Eu cred că nu va fi dezbatere. Dar poate se vor răzgândi. Oricum Nicușor Dan nu va veni. Poate Gabriela Firea și Traian Băsescu vor veni, dar Nicușor Dan nu va veni, pentru că se face de râs. Traian Băsescu știe cu ce se mănâncă Primăria Capitalei, Gabriela Firea știe…Nicușor Dan…

E foarte important, acum o lună și jumătate mi-era și mie teamă de ziua de vot, cum folosești ștampila, dar între timp s-au reglementat toate situațiile. În Sectorul 1 vom da măști, mănuși, acea soluție de dezinfectare. Toți vor fi protejați din toate punctele de vedere. Totul va fi SAFE.

„Prezența la vot va fi totuși mare”

Să sperăm că nu vor fi cozi. Ar trebui să se miște mai repede cei din secția de votare. Fiecare are 4 buletine de vot, dar în rest timpii morți nu vor fi, pentru că față de dățile trecute, mai pierdem timpul cu masca și mănușile în mâini. Maxim un minut vom pierde cu fiecare votant. Restul va fi ca înainte. Totul se va proceda destul de repede în secția de votare.

Da. Noi ce putem spune? Am avut cea mai mare prezență de la europarlamentare. Dar prezența va fi totuși mare, peste 50% la Sectorul 1.

Totul este asigurat, nu au nicio problemă. Singura problemă e că s-ar putea să se formeze cozi afară.

Dacă are mască, mănuși, cineva cu simptome. Am mai văzut și eu în Franța doi inși într-o mașină , aveau mască unul pozitiv, unul negativ și nu s-a transmit. Cu mască nu s-a transmis.

„Sunt profesori care fac un pic de campanie electorală…”

Nu pot să spun că părinții refuză tabletele. Am un caz special la Liceul Brâncoveanu, unde directorul a decis să dea tabletele mai târziu. Bănuiesc că are altă orientare politică, preferă să facă campanie politică…

Nu vine cu o tabletă, o dă mai târziu, ca să mă înjure părinții și să nu mă voteze. Are o orientare USR-istă, au mai fost școli unde i-a pus pe părinți să semneze că iau tableta. Tableta are internet pentru 2 ani. Dacă o sparge, nu îi cerem banii înapoi, ci nu îi mai dăm altă tabletă.

Decât să faci o faptă bună și să le dai copiilor tableta, marea majoritate au predat tablete… Dar sunt anumite licee, școli generale, care au îngreunat această predare a tabletelor, doar doar ca părinții să se enerveze pe primar.

Sunt profesori care pot face un pic de campanie electorală.

Despre groapa de gunoi: Pe 14 august instanța a dat o decizie executorie, dar Ministerul Mediului așteaptă motivarea, nu pune în aplicare o hotărâre executorie, în privința gropii de gunoi”, a declarat Daniel Tudorache la GÂNDUL LIVE.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
COVID-19 sau o simplă răceală? Medicul Cristian Oancea îţi spune când e cazul să te...
Anchetă: Rusia a continuat să producă Novichok mult timp după ce a promis că oprește...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
IREAL! Țara în care oamenii fac 2 ani de ÎNCHISOARE pentru mască. Are mai puține...
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
Inchide