Clotilde Armand, în spatele tentativelor de desființare ale clubului Rapid?! “Va deveni dușmanul meu pe viață. Avocații ei…” Dezvăluirile unui cunoscut jurnalist

Redactor:
Răzvan Scarlat

Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 1, este acuzată de jurnalistul Mihai Belu că ar lupta din răsputeri împotriva echipei Rapid București, grupare căreia i-ar fi pus, de-a lungul timpului, mai multe piedici în așa fel încât să nu ajungă se se dezolte și mai mult decât a făcut-o până în prezent.

În susținerea celor afirmate, Mihai Belu dezvăluie că Societatea Civilă de Avocați Milcev Burbea, care o reprezintă pe Clotilde Armand, este în spatele și celor de la AFC Rapid, cei care contestă prin tribunale pe FC Rapid 1923 S.A., grupare către care au migrat toți suporterii.

În final, Mihai Belu susține că lupta pare să fie una politică și o atenționează pe Clotilde Armand că va avea probleme serioase cu el în cazul în care se va dovedi că avocații ei sunt implicați la comandă în povestea Rapidului. De altfel, cele două părți se află deja în conflict, jurnalistul povestind cu lux de amănunte situația.

În disperarea de a contesta realitatea din povestea > a transmis către Lumea Politică un drept la replică pe care l-a împănat cu amenințări demne de social democrația din vremea lui Adrian Năstase. În perioada aia am avut peste 150 de procese. Am o experiență vastă dintr-o perioadă în care dacă pierdeai un proces puteai să te duci direct la pușcărie. Le-am câștigat aproape pe toate.

Despre dreptul la replică și argumentele sale hilare urmează să scrie Lumea Politică pe larg. Ceea ce m-a șocat a fost numele avocaților lui Clotilde. Societatea Civilă de Avocați Milcev Burbea a redactat și transmis dreptul la replică împreună cu o delegație completată în fugă, pe un colț de masă dintr-un sediu de campanie.

Le-am transmis avocaților că o aștept oricând pe doamnă la o dezbatere în care să îmi spună și mie, cum i-a spus lui Tudorache, că Egis are două CUI-uri. Au spus că este ocupată cu electoratul.

!!!Din toată această poveste distractivă există și o știre. Mare!!!”, a scris, în primă fază, Mihai Belu.

Adresa primită de la avocații lui Clotilde Armand

Mihai Belu: “Lupta pare politică. Fiecare vrea Rapidul lui!”

Prin avocații care o reprezintă, Clotilde Armand s-ar fi împotrivit tot timpul atunci când reprezentanții Rapid București au propus proiecte privind dezvoltarea clubului susținut moral de Dan Tudorache, actualul primar și rivalului candidatului USR-PLUS la Primăria Sectorului 1.

Avocații lui Clotilde sunt aceiași care luptă din răsputeri împotriva echipei de fotbal Rapid București. Milcev Burbea reprezintă AFC Rapid.

Avocații lui Clotilde > pentru adversarii echipei susținute de Tudorache. Lupta pare politică. Fiecare politician vrea Rapidul lui așa cum fiecare politician a dorit Universitatea lui la Craiova. În spatele unor astfel de lupte stau sentimentele a zeci de mii de suporteri care așteaptă o instanță de judecată să le dicteze iubirea.

Dacă se dovedește că acest om nou din politică se joacă fără scrupule cu sentimentele unor suporteri, dincolo de proces ea va deveni dușmanul meu pe viață.

Și eu sunt suporter. Sper să fie numai o întâmplare că avocații lui Clotilde sunt implicați și în povestea Rapidului”, este mesajul scris de cunoscutul jurnalist pe contul personal de Facebook.

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
'A murit infectat cu COVID'. Mihai Gâdea, în doliu
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Mike Tyson, dezvăluiri uluitoare! Ce-și scria din pușcărie cu gemenii crimei din Anglia, condamnați pe...
Lovitura URIAŞĂ pentru posesorii maşinilor diesel. Era de aşteptat!
Avertismentul directorului general al OMS: Lumea se află în pragul unui eşec moral catastrofal
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Medicii din Wuhan recunosc că au fost puși să mintă despre COVID. Imagini cu o...
'A murit infectat cu COVID'. Mihai Gâdea, în doliu
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Un FOTOGRAF amator care imortaliza niște capre negre din România a SURPRINS ceva neașteptat în...
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Anunțul de la UE pentru cei care se vaccinează și vor să facă asta. Ce...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Vestea extrem de tristă a dimineții legată de Sebi, copilul de 7 ani dispărut fără...
Spray-ul nazal care te protejează de COVID. Eficiența este de 95%
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Afacerea ASCUNSĂ a lui Bill Gates, la care nimeni nu s-ar fi gândit. Este cel...
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE...
Inchide