Clotilde Armand, în spatele tentativelor de desființare ale clubului Rapid?! “Va deveni dușmanul meu pe viață. Avocații ei…” Dezvăluirile unui cunoscut jurnalist

Publicat: 21/09/2020, 14:24
Actualizat: 21/09/2020, 14:33

Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 1, este acuzată de jurnalistul Mihai Belu că ar lupta din răsputeri împotriva echipei Rapid București, grupare căreia i-ar fi pus, de-a lungul timpului, mai multe piedici în așa fel încât să nu ajungă se se dezolte și mai mult decât a făcut-o până în prezent.

În susținerea celor afirmate, Mihai Belu dezvăluie că Societatea Civilă de Avocați Milcev Burbea, care o reprezintă pe Clotilde Armand, este în spatele și celor de la AFC Rapid, cei care contestă prin tribunale pe FC Rapid 1923 S.A., grupare către care au migrat toți suporterii.

În final, Mihai Belu susține că lupta pare să fie una politică și o atenționează pe Clotilde Armand că va avea probleme serioase cu el în cazul în care se va dovedi că avocații ei sunt implicați la comandă în povestea Rapidului. De altfel, cele două părți se află deja în conflict, jurnalistul povestind cu lux de amănunte situația.

În disperarea de a contesta realitatea din povestea > a transmis către Lumea Politică un drept la replică pe care l-a împănat cu amenințări demne de social democrația din vremea lui Adrian Năstase. În perioada aia am avut peste 150 de procese. Am o experiență vastă dintr-o perioadă în care dacă pierdeai un proces puteai să te duci direct la pușcărie. Le-am câștigat aproape pe toate.

Despre dreptul la replică și argumentele sale hilare urmează să scrie Lumea Politică pe larg. Ceea ce m-a șocat a fost numele avocaților lui Clotilde. Societatea Civilă de Avocați Milcev Burbea a redactat și transmis dreptul la replică împreună cu o delegație completată în fugă, pe un colț de masă dintr-un sediu de campanie.

Le-am transmis avocaților că o aștept oricând pe doamnă la o dezbatere în care să îmi spună și mie, cum i-a spus lui Tudorache, că Egis are două CUI-uri. Au spus că este ocupată cu electoratul.

!!!Din toată această poveste distractivă există și o știre. Mare!!!”, a scris, în primă fază, Mihai Belu.

Adresa primită de la avocații lui Clotilde Armand

Mihai Belu: “Lupta pare politică. Fiecare vrea Rapidul lui!”

Prin avocații care o reprezintă, Clotilde Armand s-ar fi împotrivit tot timpul atunci când reprezentanții Rapid București au propus proiecte privind dezvoltarea clubului susținut moral de Dan Tudorache, actualul primar și rivalului candidatului USR-PLUS la Primăria Sectorului 1.

Avocații lui Clotilde sunt aceiași care luptă din răsputeri împotriva echipei de fotbal Rapid București. Milcev Burbea reprezintă AFC Rapid.

Avocații lui Clotilde > pentru adversarii echipei susținute de Tudorache. Lupta pare politică. Fiecare politician vrea Rapidul lui așa cum fiecare politician a dorit Universitatea lui la Craiova. În spatele unor astfel de lupte stau sentimentele a zeci de mii de suporteri care așteaptă o instanță de judecată să le dicteze iubirea.

Dacă se dovedește că acest om nou din politică se joacă fără scrupule cu sentimentele unor suporteri, dincolo de proces ea va deveni dușmanul meu pe viață.

Și eu sunt suporter. Sper să fie numai o întâmplare că avocații lui Clotilde sunt implicați și în povestea Rapidului”, este mesajul scris de cunoscutul jurnalist pe contul personal de Facebook.

O tânără speranţă a ţării în sport întreţine relaţii intime pentru bani: "Când i-am spus...
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
FOTO. Roxana Nemeș și Andreea Antonescu și-au etalat busturile generoase la plajă! Cum arată cele...
Zodiile care oferă cea mai toxică iubire: 1. Rac
Nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un...
Parma i-a stabilit prețul lui Dennis Man! Ce sumă i-a cerut patronul american de la...
Un oraș cu 15 milioane de locuitori riscă să ajungă de nelocuit din cauza apei....
Zeci de cadavre plutind pe râu. Descoperirea macabră ce aduce în atenţia lumii unul dintre...
Cele mai ieftine SUV-uri cu cutie de viteze automată
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Tornadă devastatoare în Belarus, filmată de un șofer prins în mijlocul ei. VIDEO
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
O TÂNĂRĂ care a mers la bazin cu un costum prea DEOCHEAT a avut parte...
Chinezii au construit un câmp cu rachete nucleare! Cum arată, imaginile sunt ULUITOARE
ȘOC! Inna, aproape DEZBRĂCATĂ pe net! Iubitul Deliric a reacționat incredibil
O chelneriţă a servit mulți ani un bătrân ţâfnos. După ce bărbatul a murit a...
Rezulatete finale Titularizare 2021. Când se anunţă notele după contestaţii pe Edu.ro pentru educatori, învăţători...
O nouă boală cumplită a apărut din senin! Se extinde chiar acum cu repeziciune
Alertă mondială. Viruși străvechi vor fi eliberați. Ce e grupul celor 28?
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
De pe scenă, în afaceri. Ce business a lansat artistul Vlad Miriţă alături de antreprenorul...