A treia ediție a competiției „Cupa Primăverii” dedicată echipelor de hochei pe gheață are loc în acest weekend

A treia ediție a competiției „Cupa Primăverii” dedicată echipelor de hochei pe gheață are loc în acest weekend
Publicat: 10/06/2022, 13:41
Actualizat: 10/06/2022, 14:02

Cluburile AC.S. Steaua Rangers și C.S.S. Triumf București, în parteneriat cu Fundația Ion Țiriac și Federația Română de Hochei pe Gheață, organizează, în perioada 11-12 iunie 2022, la Telekom Arena, cea de-a treia ediție a competiției „Cupa Primăverii” dedicată echipelor de hochei pe gheață U14.

Acest eveniment celebrează încheierea unei etape în viața sportivă a hocheiștilor veterani ai acestei categorii de vârstă, fiind ultima competiție de copii la care iau parte, urmând ca din sezonul viitor să facă un prim pas în sportul de performanță de nivel înalt prin participarea la competițiile oficiale organizate de federația de resort, respectiv campionatele naționale de juniori (U16).

Sportivii echipei de seniori ACS Steaua Rangers, idoli ai iubitorilor acestui sport, vor fi alături de participanți, pentru a-I susține și încuraja pe toată perioada competiției.

Cu această ocazie, cei aproximativ 120 de hocheiști ai celor opt echipe participante din cadrul cluburilor A.C.S. Steaua Rangers București, C.S.S. Triumf București, Allianz Țiriac, A.C.S. Olimpia, C.S.M. Dunărea Galați și C.S. Targu Mures, animați de dorința de a câștiga marele trofeu „Cupa Primăverii”, își vor pune în valoare toate abilitățile sportive dobândite sub atenta îndrumare a unora dintre cei mai dedicați și profesionisti antrenori.

Finala va fi jucată de câștigătorii celor două grupe, duminică

Competiția se va desfășura în cadrul a doua grupe, iar finala va fi jucată de către câștigătorii celor două grupe, duminică, 12.06.2022, începând cu ora 16:00.

Cu ajutorul sponsorilor noștri – Băneasa, Kaufland, Cyber Security, The One, Ana Hotels, Sheraton, Husqvarna, Kafune, La Fantana, FTD Food & Drinks, Serus Auto, Aquila, Elgeka Ferfelis – această competiție este organizată la standarde ridicate, fiind asigurate facilitățile necesare pentru ca atât sportvii, antrenorii, arbitrii, cât și susținătorii acestora să beneficieze de un climat plăcut și agreabil. De asemenea, cupele, diplomele, medaliile și premiile vor fi oferite tot de către sponsori.

Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai frumoase sporturi de echipă, care, pe langă beneficiile pentru sănătate aduse practicanților, te atrage printr-un splendid spectacol pe gheață. MC-ul, DJ-ul și majoretele vor contribui la crearea unei atmosfere de neuitat.

Mai multe detalii despre eveniment, inclusiv programul meciurilor, sunt postate pe pagina oficiala a competiției www.cupaprimaverii.ro și pe canalele de social media.

Mulțumim sponsorilor – Băneasa, Kaufland, Cyber Security, The One, Ana Hotels, Sheraton, Husqvarna, Kafune, La Fantana, FTD Food & Drinks, Serus Auto, Aquila, Elgeka Ferfelis și partenerilor Fundația Ion Țiriac și Federația de Hochei pe Gheață.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult