Gorenje aduce răcoare la Cupa Mondială FIFA Qatar 2022™

Publicat: 28/07/2022, 13:58

În calitate de sponsor oficial al Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™, Gorenje participă la cel mai mare eveniment sportiv din lume din acest an.

„E TIMPUL SĂ TE RĂCOREȘTI” este mesajul de bază al campaniei, îmbunătățit cu gestul iconic al unui arbitru care ridică un cartonaș, dar de data aceasta unul turcoaz răcoritor, deoarece Gorenje aduce prospețime în casele fanilor.

Cupa Mondială pentru prima dată în timpul iernii

Cupa Mondială de anul acesta va avea loc iarna pentru prima dată în istorie, deoarece temperaturile în Qatar sunt foarte ridicate vara. Dar atmosfera dintre 21 noiembrie și 18 decembrie va fi cu siguranță și mai fierbinte datorită competiției tensionate, așa că Gorenje își propune să aducă răcoarea și în casele fanilor de fotbal din toată Europa. Frigiderele, congelatoarele și aparatele de aer condiționat selectate de la Gorenje au devenit produse oficiale ale Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™.

Răcorește-te cu echipa Gorenje

Deoarece fotbalul înseamnă pasiune, entuziasmul poate să încingă atmosfera rapid, prin urmare este inteligent, practic și inevitabil să ai la îndemână cea mai tare echipă Gorenje. Alegerea frigiderului, congelatorului sau aparatului de aer condiționat Gorenje este în mod clar o decizie în direcția corectă. Brandul consacrat de electrocasnice cu o tradiție îndelungată și tehnologie inovatoare sunt întotdeauna o alegere accesibilă. Acestea reprezintă soluții de înaltă calitate, economii semnificative de energie, design excelent și soluții tehnologice avansate create pentru confort maxim și simplitatea vieții de zi cu zi.

Arbitrul Gorenje solicită oferte proaspete

Când arbitrul din campania de sponsorizare a Gorenje interferează cu jocul… este și timpul pentru vânzări speciale de frigidere, congelatoare selectate.

Produsele oficiale ale Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™ sunt disponibile prin oferte promoționale ale distribuitorilor Gorenje.

Despre sponsorizarea Gorenje la Cupa Mondială FIFA Qatar 2022™

Gorenje a crescut gradul de conștientizare a mărcii prin sponsorizarea handbalului european de zeci de ani și în ultimii doi ani, marca și-a făcut, de asemenea, intrarea cu succes în lumea fotbalului. Sponsorizarea de către Gorenje la Cupa Mondială FIFA Qatar 2022™ înseamnă mai mult decât afișarea numelui mărcii și a siglei. Este vorba despre angajamentul mărcii de a sprijini lumea sportului, construind reputația uni brand grijuliu, responsabil și puternic pentru aparatele de uz casnic. Mai mult, susținerea sportului înseamnă să fii în mod activ o parte semnificativă a campionatului, precum și un partener al fanilor în viața de zi cu zi. Prin dezvoltarea și producția de aparate electrocasnice moderne, de înaltă calitate, fiabile și eficiente din punct de vedere energetic, Gorenje îi ajută pe fani să-și simplifice viața. Întrucât Viața Simplificată este promisiunea de bază a mărcii, tot efortul este îndreptat spre a permite clienților și fanilor din întreaga lume să petreacă mai mult timp bucurându-se de ceea ce iubesc și cu cine iubesc, în timp ce petrec mai puțin timp făcându-și griji pentru sarcinile și responsabilitățile zilnice de acasă.