MAȘINILE DE SPĂLAT VASE COMPLET INTEGRATE DE LA GORENJE OBȚIN PRESTIGIOSUL PREMIU IF DESIGN (COMUNICAT DE PRESĂ)

MAȘINILE DE SPĂLAT VASE COMPLET INTEGRATE DE LA GORENJE OBȚIN PRESTIGIOSUL PREMIU IF DESIGN (COMUNICAT DE PRESĂ)
Publicat: 16/05/2023, 12:04

Gorenje a obținut mult doritul PREMIU iF DESIGN pentru mașinile sale de spălat vase complet integrate UltraClean. Premiul recunoaște excelența în designul produselor, iar mașinile de spălat vase Gorenje s-au evidențiat între cele peste 11.000 de înscrieri din 56 de țări.

Performanță impecabilă în curățare și uscare

Mașinile de spălat vase UltraClean de la Gorenje livrează o performanță extraordinară de curățare și uscare, datorită funcțiilor lor inovatoare. Ventilatorul și ușa care se deschide automat asigură faptul că vasele sunt impecabil de curate și fără picături reziduale. Dozarea automată cu detergent a mașinii de spălat vase oferă 30 de cicluri de spălat vase, în timp ce coșurile reglabile lasă suficient spațiu pentru toate tipurile de vase. Poziționarea atentă a iluminatului interior permite o încărcare și o descărcare ușoară, iar interfața ușor de folosit permite o selectare simplă a programelor presetate. Acele funcții distinse au fost recunoscute de juriul iF de anul acesta, ce cuprinde 132 de experți recunoscuți în design din peste 20 de țări. Sarcina acestora a fost să găsească și să premieze înscrierile cu cea mai mare putere inovatoare – și, potențial, să descopere cea mai nouă vedetă în devenire cu privire la design.

Design ușor de folosit

Juriul a fost impresionat de designul ușor de folosit al mașinii de spălat vase cu un interior mare, robust, care poate acomoda până la 16 seturi de tacâmuri. Iluminatul interior integrat face interiorul luminos și complet transparent, chiar și atunci când mașina de spălat vase este complet încărcată. Coșurile complet reglabile cu piese ce pot fi reorganizate oferă posibilități infinite pentru încărcarea diferitelor vase – o funcție foarte căutată de către utilizatori în prezent. Coșul de sus poate fi îngustat pe margini pentru a poziționa oale mari pe coșul din mijloc, în timp ce rafturile pentru căni de pe coșul din mijloc pot fi utilizate și pentru a susține pahare de vin, dacă zona dedicată din coșul de jos este deja plină. Prin utilizarea culorilor accent și a formelor explicite la piesele relevante, utilizarea mașinii de spălat vase devine și mai ușor de înțeles.

Vase impecabil de curate cu tehnologia UV

iF Design – Fully integrated dishwashers Gorenje Series G650

Pentru a asigura cel mai înalt nivel de curățare, Gorenje a dezvoltat un program special care folosește tehnologia UV. Odată cu pornirea funcției de lumină UV, 99,9% din bacterii vor fi distruse, apa uzată va fi sigur de utilizat, iar spălarea vaselor este ideală chiar și la programele cu temperatură scăzută. Eficacitatea acestei funcții a fost certificată de un laborator independent din Suedia Micans. Duzele adiționale garantează o mai bună acoperire cu apă și rezultate de curățare ideale; prin urmare, toate vasele și tacâmurile vor fi întotdeauna spălate perfect.

Gorenje este mândră de recunoașterea obținută pentru designul său inovator și excelență și va continua să creeze produse care satisfac nevoile utilizatorilor, în același timp depunând toate eforturile să dezvolte produse ecologice și eficiente din punct de vedere energetic.

Despre PREMIILE iF DESIGN

Fondată în 1953, iF Design a devenit un simbol global al excelenței în design – în special prin găzduirea PREMIILOR anuale iF DESIGN, unele dintre cele mai prestigioase premii de design din lume. Pentru PREMIUL iF DESIGN 2023, experții internaționali în design – de la nou veniți până la superstaruri în design din toată lumea – se întâlnesc la finalul lunii martie 2023 pentru a stabili modelele premiate, în baza unui set de standarde de verificare obiective. Mai mult, evenimentele și expozițiile iF Design sărbătoresc nu numai designul extraordinar, ci și implicarea socială. Cel mai nou Raport privind tendințele iF Design rezumă influența mega tendințelor privind designul global actual – prezentând impactul pe care disciplinele de design îl au una asupra celeilalte și modul în care tendințele și mega tendințele sociale se influențează reciproc.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?