(P) Gama ASUS de laptopuri pentru creatorii care nu fac compromisuri

(P) Gama ASUS de laptopuri pentru creatorii care nu fac compromisuri
Publicat: 16/06/2022, 13:00

Un calculator adaptat la fluxurile de creație moderne este o necesitate, fără îndoială, o unealtă obligatorie pentru a putea valorifica talentul persoanelor creative, indiferent că ne referim la cei cu înclinație spre desen, fotografie, cinematografie, artă, animație, game design sau proiectare, iar ASUS a dezvoltat pentru aceștia mai multe game de laptopuri prevăzute cu funcții speciale și performanțe uimitoare prin modelele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED, ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED și ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED.

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED: dezlănțuie-ți creativitatea oriunde te afli

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED oferă putere care permite creatorilor de pretutindeni, influencerilor, streamerilor, vloggerilor, muzicienilor și nu numai, să exploreze viitorul, permițându-le să-și maximizeze potențialul în fiecare moment, în pofida volumului redus, extrem de portabil, și o face într-un mod distinctiv, cu un aspect modern, în special designul capacului cu aspect de țesătură sau textură de aluminiu anodizat care nu te lasă indiferent.

Anumite modele ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED sunt prevăzute cu ecrane OLED care au fost validate PANTONE și care reușesc să afișeze în totalitate volumul de culoare DCI-P3, standardul utilizat în prezent în cinematografie. Ce avantaje aduce această certificare pentru creatori? Este garanția că viziunea artistului va fi transpusă cu precizie datorită culorilor fix așa cum acesta și le-a închipuit și că rezultatul final va fi unul de care și alții se vor putea bucura în egală măsură.

O funcție de care te vei îndrăgosti, gândită pentru a ușura munca creatorilor, este ASUS DialPad, un controler rotativ integrat discret în suprafața touchpad-ului care acționează ca o interfață virtuală de acces rapid la cele mai utilizate funcții, permite un control intuitiv al caracteristicilor importante ale instrumentelor de desenat din programele Adobe compatibile.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED: laptopul viitorului cu două ecrane

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED permite artiștilor din domeniul editării video, graficienilor, animatorilor sau celor care desenează să fie productivi cu stil, eficient și fără probleme. Acestea sunt domenii care beneficiază, fără îndoială, de prezența ecranului secundar tactil ScreenPad Plus cu rezoluție 4K, un afișaj la fel de fin ca ecranul principal tactil cu tehnologie OLED. Acestea pot fi folosite pentru design grafic, în mod intuitiv, și sunt ajutate de suportul pentru un stylus care poate identifica nu mai puțin de 4096 de nivele distincte de presiune.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este proiectat pentru a funcționa impecabil în spații de lucru extinse, unde poate fi conectat la ecrane cu rezoluție maximă 8K și chiar 10K, lucru posibil datorită conexiunii HDMI 2.1. Controlul acestui număr impresionant de pixeli este încredințat unor chipuri video puternice care culminează în configurația de top prin modelul NVIDIA GeForce RTX 3080.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED: putere care transformă viziunea creativă

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED poate fi descris drept o stație de lucru mobilă ce poate fi dotată în configurația cea mai puternică cu grafică rapidă NVIDIA RTX A2000. Nu contează ce versiune alegi pentru că laptopul îți va oferi o experiență creativă de lucru impecabilă în condiții de performanță și stabilitate supreme, adecvate pentru cele mai pretențioase tipuri de activități din punctul de vedere al puterii de calcul precum arhitectură, proiectare 3D, inginerie, producție cinematografică, animație sau game design.

Acestor caracteristici li se adaugă un superb ecran 4K OLED verificat și certificat Calman, soluția de calibrare software cea mai răspândită în mediile profesionale, precum și certificarea Independent Software Vendors ISV care asigură rularea îndelungată în condiții de stabilitate impecabilă a celor mai utilizate aplicații de productivitate pe configurația hardware aleasă de tine.

Tot legat de componente, ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este compatibil cu memoria RAM cu funcție ECC de corecție automată a erorilor, vine cu două unități de stocare rapide NVMe conectate în mod RAID 0 pentru viteză superioară de transfer și cu un cititor de carduri SD Express 7.0 care scade de 10 ori timpii de descărcare pentru poze și clipuri.

Componenta centrală este, fără îndoială, ASUS Dial, o rotiță fizică poziționată ergonomic în zona touchpad-ului, capabilă să ofere într-un format extrem de compact experiența de utilizare a controlerelor dedicate prezente în studiourile de producție hollywoodiene. Rotind și apăsând pe ASUS Dial vei face rapid acțiuni precum zoom pe imagini, scroll în liste, ajustarea luminozității ecranului și volumului și vei putea controla mărimea pensulelor și uneltelor din Photoshop, ca să enumerăm doar câteva acțiuni ce pot fi controlate extrem de intuitiv. Personalizarea meniurilor pentru rotița ASUS Dial și adaptarea scurtăturilor la propriul stil de lucru se face cu ușurință prin intermediul aplicației ProArt Creator Hub.

Detalii complete despre aceste laptopuri pentru creatori menționate mai sus sunt accesibile la un click distanță, pe pagina Create with ASUS, unde vei găsi toate informațiile importante despre caracteristicile tehnice, funcțiile și configurațiile disponibile și, de asemenea, acolo vei putea citi mărturiile artiștilor ProArt.

Fiecare laptop ASUS pentru creatori achiziționat în această perioadă vine cu un bonus important: acces gratuit timp de trei luni la suita Adobe Creative Cloud, cea mai renumită colecție software pentru creatori, reprezentând un companion excelent pentru o gamă de laptopuri care se adresează creatorilor și cerințelor deosebite din mediile de lucru profesionale.

Și încă o mențiune utilă: celor care vor participa în campania Părerea ta contează, prin publicarea unei recenzii în urma utilizării noului laptop ASUS pe una dintre platformele participante, li se va extinde în mod gratuit cu un an de zile garanția produsului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun