Popeyes, puiul care a înnebunit America, sosește pe 9 aprilie în România (Comunicat de presă)

Publicat: 01/04/2022, 16:35
Actualizat: 01/04/2022, 16:56

Mulți dintre cei ce au vizitat de-a lungul anilor „țara tuturor posibilităților”, așa cum sunt denumite Statele Unite ale Americii, au avut cu siguranță ocazia de a încerca și numeroasele preparate ale bucătariei americane, în special de la renumite restaurante cu servire rapida care, din păcate, nu se află și în România. Acest lucru se va schimba în curând pentru că vom avea în Băneasa Shopping City București primul restaurant Popeyes din România, cu rețete 100% originale din Louisiana, alături de cele mai bune ingrediente și mirodenii pe care le poate oferi acest stat.

Popeyes este un brand cu o vechime de aprope 50 de ani, prezent în peste 25 de țări și le oferă clienților cel mai bun pui, realizat după rețete bine alese, cu condimente îndrăznețe și gusturi unice. Originea bucătăriei Popeyes provine din secolul al 18-lea, din Louisiana, și este un mix între bucătăria tradițională Cajun și cea urbană, Creole, moștenite de la coloniile din această regiune, care se reflectă în modul de pregătire și marinare a produselor.

Popeyes, puiul care a înnebunit America, sosește pe 9 aprilie în România (P)

Încă de la prima lansare în America, în orașul New Orleans, brandul a fost primit cu foarte multe păreri pozitive și este apreciat la fel de mult și în prezent, în toate țările în care există restaurante Popeyes. În ceea ce privește noul restaurant de la noi din țară, aici principalele atracții vor fi constituite de faimosul Chicken Sandwich, puiul prăjit cu o crustă foarte crocantă, cartofii prăjiți Cajun precum și de biscuiții americani.

Există numeroase motive pentru care puiul Popeyes este atât de apreciat, nu doar de simplii consumatori ci și de mari critici culinari din domeniu, cele mai importante fiind următoarele:

  • Carnea din care se prepară este proaspată și nu congelată. Asta oferă produsului final un gust mult mai bun, carnea se va simți automat ca fiind mai proaspată și mai savuroasă.
  • Deși este un restaurant cu servire rapidă, fiecare produs este proaspăt, pregătit pe loc, exact ca într-o bucătărie obișnuită, procesul nefiind grăbit tocmai pentru ca rezultatele să fie cele dorite. Astfel, carnea este marinată pentru 12 ore înainte de a fi gătită. Aceasta perioadă permite pătrunderea perfectă a ingredientelor și oferă mai multă frăgezime și un gust mai bun.
  • Fiecare pas este urmat așa cum trebuie. Totul este realizat pe loc, o dată cu plasarea unei comenzi, precum tăvalirea puliului prin făină, panadă și condimentarea specifică ce îi oferă binecunoscuta crustă crocantă.
  • Prin utilizarea mixului de mirodenii Cajun unic este oferit un adevărat răsfăț al simțurilor și un gust cum nu mai există în acest moment la noi în țară, metodele de pregătire, cât și ingredientele alese fiind specifice statului Louisiana.

Popeyes, puiul care a înnebunit America, sosește pe 9 aprilie în România (P)

Probabil că numai gândul la astfel de bunătăți v-ar face să vă lingeți pe degete în așteptarea deschiderii restaurantului și pe bună dreptate, cine nu ar face-o? Așadar, nu ratați nici voi inaugurarea primului restaurant Popeyes din România, în Băneasa Shopping City, pe 9 aprilie 2022.