Ţiriac Tower lansează proiectul „Don’t work from home, Experience at the office”

Publicat: 27/05/2022, 08:13
Actualizat: 27/05/2022, 16:26

La câteva zile distanță de momentul lansării oficiale Țiriac Tower, divizia Țiriac Imobiliare, lansează un proiect dedicat locatarilor acestei clădiri, menit să încurajeze un stil de viață activ și social la birou. Proiectul are la bază organizarea unei serii constante de activități interactive, sociale, culturale și educaționale derulate în beneficiul angajaților companiilor locatare.

Poziționată în zona centrală a Bucureștiului și beneficiind de acces facil și rapid la o serie largă de obiective culturale și sociale, clădirea Țiriac Tower extinde pachetul de beneficii acordate chiriașilor săi prin implementarea unui sistem de activări și experiențe menite să restabilească un mod de viață activ la birou, interacțiunea socială și revigorarea unor obiceiuri sănătoase de departajare a timpului liber de cel dedicat activității la birou.

Seria de acțiuni include evenimente culturale, sociale, de petrecere a timpului alături de familie, experiențe legate de istoria Capitalei, dar și activități pentru ergonomia și buna colaborare la birou.

„După o lungă perioadă pandemică în care viața socială și colaborarea membrilor oricărei echipe a avut de suferit, viața personală și cea de birou s-au întrepătruns în modalități adesea nesănătoase, am considerat oportun să arătăm reversul posibilităților de care dispunem. Atât studiile, cât și semnalele trase de companiile partenere ne-au indicat necesitatea unor activități menite să resudeze colaborarea la nivel de echipă, să departajeze sănătos programul de muncă de timpul liber, să probeze oportunitățile vieții sociale. Iar Țiriac Tower reprezintă mediul ideal pentru acest proiect, integrând comunitatea în continuă creștere curentă a opt companii cu valori și interes activ către beneficiile angajaților acestora. Prin programul > extindem serviciile direct puse la dispoziția clienților noștri într-o manieră sustenabilă și pro-socială,” a declarat Dana Petrea, Director de Marketing și Comunicare al Grupului Tiriac.

În prezent în clădirea Țiriac Tower își desfășoară activitatea peste 800 de angajați ai industriilor IT, farmaceutice, asigurări, imobiliare și servicii.

Amplasat în zona Piața Victoriei, la 200 de metri de sediul Guvernului, Țiriac Tower acoperă o suprafață totală construită de 30.969 metri pătrați, dintre care 16.364 mp de birouri moderne de clasa A închiriabile, dispuși pe 12 etaje și parter. Adițional spațiilor de lucru și comerciale, noua clădire oferă o zonă subterană cu 5 niveluri, 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, dușuri și vestiare, stații de alimentare pentru mașinile electrice, precum și aproximativ 700 metri pătrați de terase verzi.

Despre Țiriac Imobiliare

Ţiriac Imobiliare este o companie înființată în anul 1994, cu capital integral românesc, care gestionează întreg portofoliul de real estate al Grupului Țiriac. Cu peste 4,7 milioane de metri pătrați de teren și mai mult de 440.000 de metri pătrați construiți, Țiriac Imobiliare administrează un mix de clădiri de birouri, rezidențial, retail și showroom-uri auto în întreaga țară.

Cu o strategie de business focusată pe investiții și dezvoltări sustenabile, de referință, Țiriac Imobiliare s-a dovedit a fi în cei peste 25 de ani de activitate unul dintre principalii jucători în piața de profil. Țiriac Imobiliare este primul dezvoltator din România care a inițiat demersurile privind implementarea standardului WELL Health-Safety pentru un portofoliu mixt de proiecte, punând preț atât pe excelență în servicii, cât și pe grija față de siguranța și bunăstarea chiriașilor săi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Alertă! Cutremur de 6.3 grade pe scara Richter! Unde s-a produs și ce magnitudine a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Test de cultură generală. De ce miros urât câinii uzi?