8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, anunț despre începerea școlii: Ce se va întâmpla dacă profesorii nu se vaccinează

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, anunț despre începerea școlii: Ce se va întâmpla dacă profesorii nu se vaccinează
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, anunț despre începerea școlii: Ce se va întâmpla dacă profesorii nu se vaccinează / Foto: GÂNDUL LIVE
Publicat: 04/01/2021, 07:52
Actualizat: 04/01/2021, 08:05

Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, medicul Valeriu Gheorghiță, declară că redeschiderea școlilor nu este condiționată de vaccinarea profesorilor. Pe de altă parte, personalul din educație este prioritizat, deoarece deservește o activitate considerată esențială pentru societate.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, despre deschiderea școlilor: „Nu este condiționată de vaccinarea profesorilor”

Medicul Valeriu Gheorghiță a spus că începerea școlilor în format tradițional nu va fi condiționată de vaccinarea profesorilor, chiar dacă personalul din învățământ este prioritizat pentru vaccinare.

Peste 90.000 de persoane programate la vaccinare pentru luna ianuarie / Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță

Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghiță, a declarat, duminică seara, că pentru luna ianuarie sunt făcute deja peste 90.000 de programări pentru vaccinare și acestea continuă.

Patriarhia: Boboteaza, cu respectarea regulilor sanitare. Cum se va realiza accesul credincioșilor spre Catedrala Patriarhală

Evenimentele liturgice de la Catedrala Patriarhală, prilejuite de sărbătoarea Botezului Domnului din acest an, se vor desfășura în contextul precauțiilor impuse de respectarea regulilor sanitare, anunță Patriarhia Română.

Ce trebuie să facem dacă avem rezultat pozitiv la testul COVID-19 efectuat acasă. Arafat: „Nu așteptați până vedeți că nu mai puteți”

Șeful DSU, Raed Arafat, a atras atenția asupra cazului românilor care se testează singuri la domiciliu și au un rezultat pozitiv pentru COVID, dar nu anunță imediat medicii. Riscul în cazul lor este foarte mare!

Anul schimbării pentru PNL! Florin Roman: „E nevoie ca de aer, de lideri puternici” / „Lupta pentru 2024 a început deja”

Deputatul liberal Florin Roman spune că 2021 este anul Congresului în PNL, iar pierderea alegerilor „a învolburat apele” în partid. “E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja”, susţine el.

Videoclipul unei fetițe de 12 ani cu origini românești, folosit în campania de vaccinare din Italia (VIDEO)

Laura Ghibu, medic român stabilit în Suedia, a postat pe Facebook o metodă inedită prin care copiii pot înțelege beneficiile vaccinului anti-COVID.

Dorel Vișan, declarații uluitoare despre COVID-19! „Savanții vor să umble la ADN / Virusul a fost făcut în laborator / Femeile Pământului se vor steriliza”

Celebrul actor Dorel Vișan, în vârstă de 83 de ani, a făcut o serie de afirmații cu tentă conspiraționistă despre pandemia de COVID-19. Marele actor crede că virusul COVID a fost creat în laborator, că femeile vor fi sterile peste 14 ani și extratereștrii vor „reveni” pe Pământ pentru a reface viața!

Scandal în direct la TV! Mugur Mihăescu, către deputatul Iulian Bulai, pe marginea scandalului de la TVR: „O să-l iau la mișto și pe ăsta! Vai de steaua voastră de comuniști” (VIDEO)

Actorul Mugur Mihăescu a avut câteva replici acide, duminică seară, la Antena 3, la adresa deputatului USR-Plus  Iulian Bulai, Șeful Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, după ce acesta a cerut o întalnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
O nouă specie de dinozauri este printre cele mai mici descoperite vreodată