Scandal în direct la TV! Mugur Mihăescu, către deputatul Iulian Bulai, pe marginea scandalului de la TVR: „O să-l iau la mișto și pe ăsta! Vai de steaua voastră de comuniști” (VIDEO)

Scandal în direct la TV! Mugur Mihăescu, către deputatul Iulian Bulai, pe marginea scandalului de la TVR: „O să-l iau la mișto și pe ăsta! Vai de steaua voastră de comuniști” (VIDEO)
Actorul Mugur Mihăescu (s) și deputatul USR-Plus Iulian Bulai / Colaj foto: Antena 3
Publicat: 03/01/2021, 23:43
Actualizat: 04/01/2021, 00:07

Actorul Mugur Mihăescu a avut câteva replici acide, duminică seară, la Antena 3, la adresa deputatului USR-Plus  Iulian Bulai, Șeful Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, după ce acesta a cerut o întalnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR.

Politicianul a acuzat TVR că a aruncat în derizoriu măsurile de protecție și că a dat un mesaj de ingorare a acestora prin programul de Revelion. Parlamentarul a mai acuzat postul public de televiziune că a dat microfonul „conspiraționiștilor”, printre invitați fiind Dan Bitman, un critic cunoscut al măsurilor anti-Covid.

Într-o intervenție în direct, în cadrul emisiunii „Decisiv”, deputatul a reclamat că TVR a difuzat „o bășcălie tristă, care subminează și își bate joc de toată ideea de măsuri de protecție împotriva pendemiei, pe bani publici”.

Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspirationisti și oameni care contesta orice măsură de protecție, pentru a contra-ataca toate măsurile care au fost promovate pentru a limita efectele negative ale acestei pandemii, este o greșeală în opinia mea”, a declarat Iulian Bulai duminică, la Antena 3.

Acesta a mai precizat că mesajul dat de TVR a fost o ignorare totală a măsurilor folosite și propuse în campanii publice. A fost un război personal, susține el.

Vorbim doar despre ideea de a submina un efort național de a submina aceasta pandemie. Ideea că aproape două ore nu faci nimic altceva decât să iei în derizoriu orice măsură de protecție și să dai microfonul conspiraționiștilor. Acest moment este de referință, închei anul cu ce vrei să rămână în mintea românilor”, a mai afirmat Bulai.

În replică, Mugur Mihăescu a avut mai multe replici dure către acesta: „Chestia cu conspirationiștii nu știu de unde o scornește. Aruncă așa cu cuvinte că să se afle în treabă”

„Domnule nu ți-e rușine? Să-ți fie rușine! Cum mă faci pe mine conspiraționist? Cum mă face conspiraționist acest comunist? Din nefericire la asemenea oameni n-ai ce să răspunzi. Trec anii peste dânșii și degeaba. Eu nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură? Trebuie să-mi pun un tablou cu liderul suprem deasupra capului?  Trebuie să aplaud la orice mi se spune? O să-l iau la mișto și pe ăsta. Dar acum ne ia el la mișto pe noi pentru că este într-o funcție în care ne poate lua la mișto. V-au votat mai puțini oameni decât s-au uitat la Revelionul de la Antenă. Vai de steaua voastră de comuniști”, au fost doar câteva dintre replicile acide ale actorului.

E un delirant! M-am săturat! Politrucii ăștia care tot vor să acceadă la putere. Care-și plătesc funcțiile prin CNA-uri sau prin consilii de administrație. Votați de o mâna de oameni, nici câți s-au uitat la voi la Revelion. Fac pe filosofii în țara asta. Ce să-i comentez eu unui astfel de individ? Abuzează de bunul simț al tuturor”, a mai spus actorul despre deputatul USR-PLUS.

Mugur Mihăiescu, care este și proprietar de restaurant în Centrul Vechi și un critic al restricțiilor, i-a replicat pe un ton agresiv deputatului USR.

”Acești vagabonzi ai politicii românești aveți în mine cel mai mare critic, voi fi pe ochii pe voi și n-o să scăpați de mine”, a mai spus Mihăiescu la Antena 3.

TVR se află în centrul unui scandal, din cauza programului de Revelion

Dorina Rusu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), a anunțat sâmbătă, prin intermediul unui comunicat, că s-a autosesizat în legătură cu emisiunea de Revelion de la TVR 1, acuzând postul public de televiziune că a încălcat atât ”legile bunului simț” cât și legislația audiovizualului.

Dorina Rusu susține că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, a luat în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar a instigat la nerespectarea lor

Potrivit paginademedia.ro, TVR a intrat în acest an în Top 5 al celor mai urmărite televiziuni cu programul de revelion, fiind urmărită de peste 500 de mii de persoane, cu un rating de 2,9%.

Revelionul lui „Garcea” a aruncat în aer TVR, unde este un scandal fără precedent! „Unele imagini au înfățișat o dezinfectare a organului sexual în timpul urinării / S-ar fi plătit 140.000 de euro pentru acest spectacol grotesc” / Se cere demiterea șefei Doina Gradea! (EXCLUSIV)

Programul de Revelion organizat de Mugur Mihăescu cu Radu Pietreanu și Dan Bittman a aruncat TVR în aer. Emisiunea de la Televiziunea Publică este considerată una grotească, iar sindicaliștii din TVR solicită acum demiterea șefei TVR precum și sancționarea celor care au luat parte la producerea show-ului! Cristian Godinac, președintele sindicatului MediaSind, a declarat pentru GÂNDUL.RO că TVR ar fi plătit pentru acest „spectacol grotesc” suma de 140.000 de euro!

Emisiunea lui „Garcea” de la TVR, de Revelion, a creat un scandal fără precedent în Televiziunea Publică!

Problema de fond este managementul dezastruos al administrației Gradea! S-a ajuns ca un Revelion să provoace atât de mare scandal și indignare. Am primit foarte multe mesaje din partea colegilor din TVR, din partea profesioniștilor de acolo, mesaje total negative, și că le este rușine că lucrează în această instituție, din cauza programului difuzat în seara de Revelion. Nu ar fi fost o problemă dacă un astfel de program ar fi fost difuzat pe un alt post de televiziune, privat, dar nu la TVR, pentru că Televiziunea Publică are, conform legii, misiunea publică cu o componentă clar educațională”, a declarat pentru GÂNDUL.RO Cristian Godinac, președintele sindicatului MediaSind.

Potrivit lui Godinac, în seara de Revelion, la programul lui Mugur Mihăiescu (Garcea) s-au adus jigniri grosolane și s-au difuzat imagini grotești!

Scandalul TVR continuă! Senator PNL: „Televiziunea națională are nevoie de o reformă profundă / Doar simpla plecare a managementului nu va rezolva nici pe departe problema”

Senatorul PNL de Buzău Vlad Pufu, membru în Comisia de cultură, susţine că „simpla plecare a managementului nu va rezolva nici pe departe problema TVR”, televiziunea publică având nevoie de „o reformă profundă”.

Vlad Pufu afirmă, într-o postare pe Facebook, că programul din seara de Revelion ”a lansat în spaţiul public o întreagă dezbatere pe tema rolului pe care îl mai are TVR în audiovizualul românesc”.

„Doar simpla plecare a managementului nu va rezolva nici pe departe problema. (…) TVR are nevoie de o reforma profundă, de poziţionare, de targetare, care să răspundă la o întrebare simplă, asemănătoare oricărui proiect. Cărui tip de public se mai adresează TVR astăzi? Nimănui sau tuturor…”, a scris Pufu pe Facebook.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep e fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?