Keanu Reeves dezvăluie personajul din franciza ”X-MEN” pe care și-a dorit întotdeauna să îl joace

Keanu Reeves dezvăluie personajul din franciza ”X-MEN” pe care și-a dorit întotdeauna să îl joace
Publicat: 09/03/2023, 18:17

Keanu Reeves a răspuns întrebărilor fanilor pe Reddit și a dezvăluit personajul din franciza ”X-Men” pe care și-a dorit întotdeauna să-l interpreteze, scrie deadline.com.

„Am dorit întotdeauna să joc rolul lui Wolverine”, i-a mărturisit Reeves unui fan.

Personajul Wolverine a fost interpretat pe marele ecran de Hugh Jackman începând din anul 2000. Jackman urmează să îi dea iar viață în „Deadpool 3”.

Deși Keanu Reeves nu a interpretat supereroul Marvel, el a jucat rolul unui personaj DC în ”Constantine”, filmul din 2005 bazat pe ”Hellblazer”. Se lucrează la o continuare a acestuia și un fan l-a întrebat pe Reeves dacă a discutat cu James Gunn, unul dintre șefii DC, despre filmul următor, acesta confirmând că a făcut-o. Reeves nu a oferit mai multe detalii despre când se așteaptă lansarea filmului.

Un alt utilizator Reddit l-a întrebat pe Reeves dacă a furat ceva de pe platourile de filmare pe care a lucrat. Răspunsul lui a fost: „Nu au fost obiecte furate. Ceasul și verigheta de la John Wick, o sabie de la „47 Ronin” le-am primit cadou.”

Reeves l-a numit pe David Fincher unul dintre regizorii cu care ar dori să lucreze în viitor.

Când a fost întrebat despre amintirea sa preferată de când a filmat „Point Break”, el a spus: „Să lucrez cu Patrick Swayze. A fost un gentleman și un profesionist total, un star de cinema, o inspirație.”

Reeves a avut mult succes în lumea actoriei, dar când un fan a întrebat dacă nu ar fi avut această profesie, ce ar fi ales, a spus: „Ei bine, când eram copil am spus întotdeauna că vreau să fiu un pilot de curse, dirijor sau astrofizician.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: A fost lansat trailerul „John Wick 4”. Prin ce aventuri mai trece personajul jucat de Keanu Reeves | VIDEO

CINEMA. Se reiau filmările pentru Matrix 4. Ce spune Keanu Reeves, actorul din rolul principal

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase