Motivul pentru care Brad Pitt nu mai vrea să AUDĂ de Tom Cruise. „M-am simțit mizerabil! Șase luni de…”

Motivul pentru care Brad Pitt nu mai vrea să AUDĂ de Tom Cruise. „M-am simțit mizerabil! Șase luni de...”
Publicat: 11/09/2023, 19:09

Tom Cruise și Brad Pitt sunt două din cele mai cunoscute staruri de la Hollywood. Pitt a jucat în filme memorabile, precum Troy, Fight Club și Inglorious Basterds, în timp ce Cruise a devenit celebru cu Top Gun și Mission Impossible. Chiar dacă sunt doi dintre titanii de la Hollywood, aceștia au colaborat o singură dată la un film.

În filmul despre vampiri Interview with the Vampire din 1994, Brad Pitt și Tom Cruise au jucat împreună pentru prima și ultima dată. Filmul regizat de Neil Jordan, în care au mai jucat nume cunoscute, precum Kirsten Dunst și Christian Slater, a fost bine primit de critici și a primit două nominalizări la Oscar.

Brad Pitt s-a simțit „mizerabil” la filmări

În ciuda acestui succes, filmul a generat o rivalitate între cei doi actori din rolurile principale, care durează de decenii întregi. Într-un interviu acordat celor de la Entertainment Weekly, Pitt a vorbit despre experiența muncii la filmul cu vampiri.

A fost filmat în Pinewood Studios, unde Pitt s-a simțit „mizerabil” și a petrecut „șase luni într-un afurisit de întuneric”, așa cum a descris actorul iarna londoneză. Starul a fost la un pas să abandoneze acest film, din cauza „calității scăzute a vieții” la filmări.

Dincolo de acest aspect, Pitt spune că a lucrat greu cu Cruise. De vină a fost diferența de complexitate dintre personaje – Pitt a considerat că Cruise a primit rolul mai interesant.

Starul și-a amintit: „În carte e un tip care întreabă: „Cine sunt eu?” o replică pentru mine. „Sunt bun? Sunt înger? Sunt rău? Sunt diavolul? În carte este un om care se descoperă. Între timp, iată că există și acest personaj, Lestat. Au transformat aspectele senzaționale despre Lestat în „pulsul” filmului și aceste lucruri sunt foarte interesant de urmărit, dar, pentru mine, nu era nimic de făcut – doar stai și te uiți”.

Diferența aceasta artistică ar fi cauzat „ruptura” dintre Pitt și Cruise, dar se pare că – pur și simplu – cei doi actori sunt foarte diferiți ca personalitate.

„Suntem foarte diferiți”

Într-un interviu acordat pentru Premiere, Pitt a spus: „Trebuie să înțelegeți, Tom și cu mine…suntem foarte diferiți. El e Polul Nord. Eu sunt Sudul. Vine la tine cu o strângere de mână, dar eu aș putea să te ating sau nu cu cotul, știi?”

Pitt a explicat: „Am simțit mereu că există această competiție ascunsă, care nu permite o conversație reală. Nu este deranjată, nici vorbă. Dar era acolo și mă deranja puțin”.

Totuși, Pitt l-a complimentat pe Cruise: „Vă spun că este criticat de multe ori, deoarece este numărul 1 și este un actor bun…”

Pitt refuză să lucreze și cu alți actori, nu doar cu Cruise. Aaron Taylor-Johnson, care a jucat cu Pitt în Bullet Train, a spus pentru Variety: „Vrea să aducă bucurie în lume și să fie înconjurat de asemenea oameni. Lucrezi cu mulți actori și după o vreme observi: „Nu aș mai lucra niciodată cu acest om”. Brad are lista lui: cu cei buni și cei de rahat”.

Cu peste 60 de roluri și o companie de producție, Pitt își permite să fie selectiv, când vine vorba de colaborări, scrie faroutmagazine.co.uk.

Sursa foto: youtube

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii