Ozzy Osbourne anunţă că nu va mai merge în turnee, după ce a anulat toate concertele din Europa

Ozzy Osbourne anunţă că nu va mai merge în turnee, după ce a anulat toate concertele din Europa
Publicat: 01/02/2023, 12:38

Ozzy Osbourne, legendarul cântăreț de heavy metal, s-a retras din turnee din motive de sănătate, a anunțat el într-o declarație privind anularea turneului său european, scrie Variety.

Anunțul este îngropat în al patrulea paragraf al declarației, dar intenția sa pare clară: „Niciodată nu mi-aș fi imaginat că zilele mele de turneu s-ar fi încheiat astfel”, a scris el când a vorbit despre boala lui, o leziune a coloanei vertebrale.

Legendarul cântăreț al Black Sabbath, în vârstă de 74 de ani, a fost afectat de multiple probleme de sănătate în ultimii zeci de ani – primul său turneu de retragere „No More Tours” a avut loc acum 30 de ani, după ce a fost diagnosticat cu scleroză multiplă. Cu toate acestea, el nu a dat până acum o declarație definitivă. Anularea concertelor, programată pentru mai și iunie – la aproximativ patru luni distanță – ar părea să indice severitatea leziunilor de la coloana vertebrală, care îl împiedică să mai facă un astfel de efort fizic precum cel pe care îl solicită turneele.

Cum sună declarația oficială a lui Ozzy Osbourne

„Este probabil unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să-l împărtăşesc cu fanii. Aşa cum ştiţi cu toţii, acum patru ani am suferit un grav accident în care mi-am afectat coloana vertebrală. Singurul meu scop în acest timp a fost să mă întorc pe scenă. Vocea mea este în regulă. Cu toate acestea, după trei operaţii, tratamente cu celule stem, sesiuni nesfârşite de kinetoterapie şi cel mai recent Tratament Cybernics (HAL) inovator, corpul meu este încă slab din punct de vedere fizic”, a explicat artistul.

„Sunt sincer mişcat de felul în care v-aţi păstrat cu răbdare biletele în tot acest timp, dar conştient, acum am ajuns să realizez că nu sunt fizic capabil să particip la viitoarele mele turnee în Europa/ Marea Britanie, după nu m-am putut ocupa de călătorie. Credeţi-mă când spun că gândul de a-mi dezamăgi fanii chiar mă macină mai mult decât veţi şti vreodată”, a precizat muzicianul.

„Niciodată nu mi-aş fi imaginat că zilele mele de turneu se vor încheia astfel. Echipa mea se gândeşte unde aş putea cânta fără a fi nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară. Vreau să mulţumesc familiei mele… trupei mele… echipei mele… prietenilor mei de multă vreme, Judas Priest, şi, bineînţeles, fanilor mei pentru dăruirea, loialitatea şi sprijinul lor şi pentru că mi-au oferit viaţa pe care nu am visat vreodată să o trăiesc. Vă iubesc pe toţi…”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Veste tristă pentru fanii lui Ozzy Osbourne. Artistul și-a anulat toate concertele de anul acesta, după un nou accident

Vești bune pentru fanii lui Ozzy Osbourne. Cântărețul lansează primul album solo din ultimii zece ani, în ianuarie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase