EXCLUSIV | Adevărul despre iubita lui Rădoi: nu este o necunoscută care are spații comerciale la metrou, ci un fel de ”fină”. Sindicalistul a cununat-o, cu fosta soție, pe sora ”doamnei Minea”

EXCLUSIV | Adevărul despre iubita lui Rădoi: nu este o necunoscută care are spații comerciale la metrou, ci un fel de ”fină”. Sindicalistul a cununat-o, cu fosta soție, pe sora ”doamnei Minea”
Ion Rădoi contestă măsura controlului judiciar

După ce sindicaliștii Metrorex au paralizat Capitala printr-un protest fără precedent, adevăruri ”ascunse” despre interesele personale ale lui Ion Rădoi, președintele Unității Sindicatul Liber Metrou, au ieșit la iveală. GÂNDUL.RO a oferit informații ÎN EXCLUSIVITATE, inclusiv reacția sindicalistului șef, care este acuzat că, de mai bine de 20 de ani, ține în mână ”pâinea și cuțitul” și este adevăratul factor de decizie în companie.

Astăzi, revenim cu informații care arată până unde se întind tentaculele ”caracatiței” din subteranele Bucureștilor.

Unitatea Sindicatul Liber Metrou deține, în proporție de 100%, firma Sindomet Servcom SRL, care a avut contracte cu Metrorex, pentru spațiile comerciale și pentru spațiile de publicitate. Firma sindicatului mai deține un complex turistic în Bușteni, unde se oferă reduceri de 99% pentru angajații Metrorex care vor să își petreacă acolo concediile.

La începutul anilor ’90, firma Sindomet Servcom SRL a încheiat un contract de asociere cu Metrorex. Compania de transport subteran a închiriat atunci firmei sindicatului lui Rădoi spații de peste 5.000 de metri pătrați. Ulterior, Sindomet Servcom le-a subînchiriat agenților comerciali, iar profitul a fost împărțit astfel: 75% la firma sindicatului, 25% în conturile Metrorex.

Afacerea extrem de profitabilă cu spațiile comerciale amplasate în stațiile de metrou este, de fapt, cheia contrelor dintre sindicatul lui Rădoi și conducerea companiei Metrorex. Au urmat atacuri dure ale ministrului Transporturilor la adresa lui Ion Rădoi și reacții ale liderului sindical.

GÂNDUL.RO a vrut să afle de ce ține Rădoi cu dinții de acest contract cu Metrorex și cum de nu a reușit niciun ministru al Transporturilor să îl scoată pe liderul sindical dintr-un parteneriat comercial care, așa cum arată cifrele, îi aduce beneficii triple acestuia, pierzător fiind doar compania de transport subteran.

Rezultatele investigației realizate de Gândul.ro au scos la iveală o relație mai mult decât apropiată între Ion Rădoi și Elena Claudia Minea, femeie de afaceri care, împreună cu Iuliana Adina Mihale, deține nu mai puțin de 14 spații comerciale în stațiile de metrou.

Ion Rădoi și legătura strânsă cu familia Minea

Fotografiat de reporterii GÂNDUL.RO împreună cu Elena Claudia Minea, Ion Rădoi a negat că între ei ar exista o relație de business sau sentimentală, spunând că nu locuiesc împreună și că ar cunoaște doar familia acesteia.

Ion Rădoi a respins și acuzațiile că ar avea interese personale în menținerea contractului pentru spațiile comerciale de la metrou, afirmând că a devenit ”ținta” predilectă a noului ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, cel care l-a numit ”șef de cartel”.

”… îi cunosc familia (Elenei Claudia Minea – n.red.) de 30 de ani, că ei lucrează aici de 30 de ani, iar eu cu tatăl ei ne-am întâlnit de mult timp și ne cunoaștem foarte bine. Deci nu pot să spun altceva. Dar de aici și până a încerca să se escaladeze în sensul că sunt afaceri făcute pe relația asta, pe toate cele, e totul fals. Ar fi câteva firme pe care le-ar avea doamna Minea și ar fi și alte firme care au spații comerciale la metrou și care ar fi administrate de doamna Iuliana Adina Mihale… Eu nu pot să cunosc toți oamenii din metrou care funcționează. Într-adevăr, știu că are unul sau două magazine doamna Elena Claudia Minea și mai mult nu am ce să vă spun … din alea care sunt 330 și ceva…”, a detaliat Ion Rădoi în interviul oferit GÂNDUL.RO, ÎN EXCLUSIVITATE.

Războiul acuzațiilor este departe de a fi încheiat, iar ultimatumul dat de conducerea Metrorex comercianților care ocupă spațiile comerciale din stațiile de metrou să închidă din 3 aprilie, altfel riscă evacuări forțate, duce la o creștere progresivă a tensiunii deja acumulate.

Pornind de la afirmația lui Ion Rădoi potrivit căreia nu o cunoaște decât după nume pe Elena Claudia Minea, însă îl știe foarte bine pe tatăl acesteia, GÂNDUL.RO a continuat investigația jurnalistică și a obținut informații noi, din care rezultă mai mult decât vrea să recunoască sindicalistul șef.

Sursele noastre ne-au transmis că relația dintre Ion Rădoi și tatăl Elenei Claudia Minea este, într-adevăr, una cu vechime considerabilă, dar între ei există și o strânsă legătură de familie, în afara celei de afaceri dintre Sindomet Servcom SRL și firmele cărora le subînchiriază spații comerciale în stațiile de metrou de foarte mulți ani.

Relația dintre Rădoi și tatăl Claudiei Minea a fost mai mai mult decât apropiată, de-a lungul timpului ei participând, alături de alți ”colaboratori”, la petreceri spumoase chiar în complexul deținut de USLM în stațiunea Bușteni.

Două femei de afaceri și relația-surpriză dintre ele

Elena Claudia Minea – iubita secretă a lui Ion Rădoi, potrivit informațiilor și imaginilor publicate de GÂNDUL.RO – este acționar și administrator la 4 firme care dețin contracte de închiriere a unor spații comerciale din stațiile de metrou:

  • MADAME BOUTIQUE S.R.L.
  • CLAUDET BOUTIQUE S.R.L.
  • ANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L.
  • CLAUDETTE A & I S.R.L.
Cele patru firme administrate de Elena Claudia Minea
Cele patru firme administrate de Elena Claudia Minea

 Iuliana Adina Mihale controlează, la rândul ei, alte trei firme:

  • ADINA PRODCOM PREST S.R.L
  • ALE & AD FASHION S.R.L.
  • BOCCA RESTAURANT S.R.L.

Totodată, ea este acționar și la trei dintre firmele administrate de Elena Claudia Minea – MADAME BOUTIQUE S.R.L., CLAUDETTE A & I S.R.L. și CLAUDET BOUTIQUE S.R.L.

De altfel, chiar Ion Rădoi recunoaște că ”ar fi câteva firme” ale celor două femei care au spații comerciale la metrou, dar neagă interesele lui în aceste afaceri.

Ion Rădoi folosește apelativele ”doamna Minea” și ”doamna Mihale” când este întrebat dacă le cunoaște pe cele două femei de afaceri, dar uită să spună că ele nu sunt doar colaboratoare, ci și surori. Ba mai mult, noile dezvăluiri arată nu doar că le cunoaște, și încă foarte bine, ci lasă deschise și premisele unor interese personale ale lui Ion Rădoi într-o ecuație sentimental-financiară.

Atunci când era căsătorit, sindicalistul șef de la Metrorex a cununat-o pe Iuliana Adina Mihale, devenindu-i naș. Mai mult, spun sursele noastre, ulterior i-a botezat și copilul. ”Doamna Mihale” este, de fapt, ”fina Mihale”, și nu doar o oarecare femeie de afaceri care a subînchiriat de la firma sindicatului lui Rădoi câteva spații comerciale la metrou.

Ulterior, Ion Rădoi a divorțat, la fel și Elena Claudia Minea, iar din informațiile obținute de Gândul.ro, liderul sindical a cărui firmă subînchiriază spații comerciale la metrou ar avea acum o relație sentimentală cu sora finei lui, Elena Claudia Minea, fostă Drăgan, un fel de ”fină” prin alianță.

Restaurantul ”Bocca”, afacerea naș-fin și criza de nervi a lui Rădoi

 Așa cum a dezvăluit GÂNDUL.RO, Iuliana Adina Mihale, fina lui Ion Rădoi, este acționar la trei firme deținute de Claudia Elena Minea, sora sa, dar și administrator la alte trei, printre care se află și BOCCA RESTAURANT SRL, firmă prin intermediul căreia a închiriat două spații comerciale în stația de metrou Piața Universității.

Povestea ”Bocca Restaurant SRL” este una cu ramificații financiare vechi. Sursele noastre spus că Ion Rădoi și soțul Iulianei Adina Mihale, finul sindicalistului Metrorex, au avut legături de afaceri, sindicalistul șef investind în ”Bocca Restaurant”, fără a fi însă asociat sau administrator, dar obținând profit de acolo, cel puțin o perioadă.

Afacerea, care s-ar fi dorit una de succes pentru ambii parteneri, s-a dovedit, în cele din urmă, un factor de stres pentru Ion Rădoi și, finalmente, un fiasco. Asta pentru că, spun sursele Gândul, finul lui Rădoi obișnuia să desfășoare, cotidian, anumite activități care transformau eventualul profit în pierdere pentru liderul sindical. Pentru că în acest fel erau cheltuite sume foarte mari, iar profitul restaurantului s-a apropiat de zero, Ion Rădoi a decis să se retragă (discret, cum era, de altfel, și participarea lui) din afacerea ”Bocca Restaurant SRL”.

Andrei Drăgan, fiul Elenei Claudia Minea, urmărit de ”umbrele trecutului”

Legăturile sindicalistului șef de la Metrorex nu par a se opri la Elena Claudia Minea, ci conduc și spre fiul acesteia, Andrei Drăgan, care conduce un autoturism Audi SQ5, înmatriculat de sindicatul lui Rădoi, dar și un Audi SQ7, autoturismul fiind înmatriculat pe o altă firmă, AZZURECAS S.R.L., unde acționar și administrator este Alexandru Casian Udrea.

GÂNDUL.RO va prezenta într-un alt articol detalii despre fiul Elenei Claudia Minea, acesta fiind urmărit de ”umbre” din trecut.

Adrian Artene
Director editorial al Grupului de Presă GÂNDUL, care include, printre altele, web-site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro sau apropotv.ro, dar și emisiunile Gândul Live, Prosport citeste mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
De ce a rupt-o Pepe cu Antena 1, de fapt: 'Mi s-a propus să ❗️'
FOTO. Andreea Raicu, sumă exorbitantă pentru a poza în Playboy! Cum arată vedeta acum în...
Cum arată Raluca Bădulescu după ce a slăbit 70 de kilograme. Dieta care o ajută...
Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:
Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri despre fuga fostului fotbalist în SUA. Ce...
Ce trebuie să faci dacă scapi telefonul în apă. Urmează neapărat acești pași și îl...
Record la vaccinare: Peste 93.000 de români s-au vaccinat cu prima doză în ultimele 24...
Care a fost cea mai furată mașină în 2020? Este incredibil că nu e un...
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
Judecătorii au lăsat în libertate un bărbat care a încercat să sărute forțat femeie. „Un...
ȘOCANT! Plin de datorii, Bănel Nicoliță a fugit din țară, de teama cămătarilor
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să...
Secretul ULUITOR al cartofilor prăjiți! Trebuie să faci UN SINGUR LUCRU înainte să-i pui în...
Tranzacție uriașă între România și SUA. S-au cumpărat gazele din Marea Neagră
Covid-19 la Constanța: 27 de PERSOANE au DECEDAT! Toate erau NEVACCINATE
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Este sărbătoare mare azi în calendarul ortodox. Ce NU ai voie să faci de Sf....
Se rupe Uniunea Europeană?! Profeţie cruntă la nivel înalt: UE îşi joacă ultima carte
NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E...
Ţara din Europa care caută cu disperare angajaţi şi nu găseşte. Salariile sunt uriaşe
Cum se intră în magazinele Lidl, din 25 octombrie. Ce trebuie să ştie clienţii