8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Joe Biden se adresează națiunii în timp ce SUA așteaptă rezultatele alegerilor din 2020. „Nu suntem dușmani. Suntem americani”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Joe Biden se adresează națiunii în timp ce SUA așteaptă rezultatele alegerilor din 2020. Nu suntem dușmani. Suntem americani
Alegeri prezidențiale SUA. Joe Bide, candidatul democrat
Publicat: 07/11/2020, 08:08
Actualizat: 07/11/2020, 10:27

Candidatul la președinția democratică, Joe Biden, a vorbit vineri seară,  la Wilmington, Delaware, pentru a-și reafirma credința că va ieși în cele din urmă învingător împotriva președintelui Donald Trump

Candidatul la președinție, Joe Biden, s-a adresat țării, vineri seară

Biden a adăugat că responsabilitatea sa în calitate de președinte ar fi „reprezentarea întregii națiuni”.

Despre contracandidat a declarat: „Putem fi adversari, dar nu suntem dușmani. Suntem americani”.

Joe Biden a încetat să declare oficial victoria la alegerile din SUA, dar a spus că este încrezător că va câștiga în cele din urmă cursa către Casa Albă.

Candidatul democratic a preluat conducerea în statele cheie de pe câmpul de luptă din Pennsylvania și Georgia vineri, în timp ce oficialii continuă să numere voturi.

Biden continuă să se apropie cu puțin mai mult de președinție, deoarece voturile continuă să fie numărate în mai multe state cheie de pe câmpul de luptă: Arizona, Georgia, Pennsylvania, Nevada și Carolina de Nord.

Cum trebuie să arate declarația pe propria răspundere?

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat că circulația pe timp de noapte va fi restricționată începând de luni, iar cei care ies din case vor trebui să aibă la ei o declarație pe propria răspundere din care să reiasă motivul întemeiat al deplasării: activitate profesională, asistență medicală care nu suportă amânare sau cumpărarea de medicamente.

” E nevoie de declarație scrisă și semnată de mână, în care să fie specificat scopul ieșirii. Va exista și un model, dar important este să aibă datele personale, motivul ieșirii și semnătură. Motivele sunt clare: activitate profesională, asistență medicală care nu suportă amânare, cumpărarea de medicamente. Altfel, e necesară adeverință de la angajator sau legitimație pentru cei care ajung târziu acasă. Este același model de adeverință că în starea de urgență: bubsemantul, datele, adresa, motivul ieșirii și semnătură, de prezentat agentului” .

Primele sancțiuni în sistemul educațional. A fost consemnat oficial primul șomer al școlii online

Un profesor de la o școală gimnazială din Dâmbovița a fost concediat pentru că a refuzat să își susțină orele în sistem online, au declarat surse din Ministerul Educației. Un dascăl de liceu din Vrancea s-a ales cu salariul tăiat, din același motiv. 

Începând de luni, toate școlile din România vor funcționa în scenariul roșu, predarea realizându-se exclusiv online, așa cum a anunțat joi seara președintele României, Klaus Iohannis.

Alegeri parlamentare 2020. 10 criterii pentru votul credincioșilor, abordate de ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților

Prima eparhie care abordează subiectul alegerilor parlamentare în Biserica Ortodoxă Română este Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. ÎPS Calinic le recomandă credincioșilor să aleagă politicienii care ”promovează valorile creștine” și oferă votanților un ghid cu 10 criterii orientative.

Terasele pot funcţiona în anumite conditii

Terasele vor rămâne deschise, cu condiția să funcționeze, într-adevăr, ca spații deschise, să nu fie acoperite. Măsura vine în contextul în care foarte multe terase au fost acoperite în ultima perioadă, din cauza temperaturii scăzute, și s-au transformat, practic, în spații închise.

Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2020. „Capricornii” se preocupă de imaginea lor

Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va intra astăzi în zodia Leu și ne va susține în afirmarea unor talente, mai ales dacă este vorba de talente creative, artistice. Dialogul cu partenerul de viață se poate îmbunătăți considerabil în a adoua parte a zilei.

CTP, despre închiderea piețelor și a magazinelor după ora 21.00: „Ce sens are? Eu îmi fac cumpărăturile după ora 9 seara, când e lumea mai puțină”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) a comentat vineri seară, la Digi 24, decizia autorităților care prevede închiderea magazinelor la ora 21:00 și, de asemenea, închiderea piețelor.

Femeia ucisă și arsă pe un câmp din județul Giurgiu ar fi fost identificată – Surse

Femeia ucisă și incendiată într-un geamantan, la sfârșitul săptămânii trecute, între localitățile giurgiuvene Ghimpați și Valea Plopilor, ar fi fost identificată de anchetatori. Aceasta ar avea 32 de ani, susțin surse judiciare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun