Femeia ucisă și arsă pe un câmp din județul Giurgiu ar fi fost identificată – Surse

Femeia ucisă și arsă pe un câmp din județul Giurgiu ar fi fost identificată - Surse
Criminaliștii au reușit să reconstituie portretul robot al tinerei ucise și arse pe câmp
Publicat: 06/11/2020, 18:27
Actualizat: 06/11/2020, 19:09

Femeia ucisă și incendiată într-un geamantan, la sfârșitul săptămânii trecute, între localitățile giurgiuvene Ghimpați și Valea Plopilor, ar fi fost identificată de anchetatori. Aceasta ar avea 32 de ani, susțin surse judiciare.

Sursele citate au afirmat că ar fi vorba despre o persoană ale cărei semnalmente seamănă cu cele ale tinerei moarte.

„Am identificat victima științific, în baza analizelor de laborator. Nu a fost declarată niciodată dispărută. Momentan, alte date nu pot fi date publicității”, au afirmat oficiali din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Vinerea trecută, un șofer de tir anunța, în jurul orei 22.30, că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor a descoperit un cadavru incendiat. De fapt, omul a spus că observase focul de la volan și oprise ca să stingă flacăra. Atunci, a constatat că, de fapt, era vorba despre un trup de om.

Criminaliștii au realizat portretul robot al femeii carbonizate

Criminaliștii au reușit, în cele din urmă, să reconstituie chipul femeii moarte și să stabilească exact semnalmentele complete ale acesteia. Astfel, victima avea între 20 și 30 de ani, măsura 1,60 – 1,65 metri și avea o constituție atletică. Femeia avea părul șaten, drept, de lungime mijlocie, avea urechile mici și depărtate, iar dinții erau în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția dintelul incisiv mic dreapta sus, care lipsește.

În plus, victima avea sânii mici în comparație cu volumul corpului, iar la picior purta 35-36. Conform anchetatorilor, dentiția sănătoasă a victimei ar putea dovedi că aceasta era o femeie îngrijită, cu un anumit nivel de educație, care nu avea pe corp cicatrice și nici tatuaje.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase