Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2020. „Capricornii” se preocupă de imaginea lor

Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2020. „Capricornii” se preocupă de imaginea lor
Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020. Gemenii se afirmă și se fac remarcați
Publicat: 07/11/2020, 02:37

Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va intra astăzi în zodia Leu și ne va susține în afirmarea unor talente, mai ales dacă este vorba de talente creative, artistice. Dialogul cu partenerul de viață se poate îmbunătăți considerabil în a adoua parte a zilei.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Sunt șanse mari să-ți dedici seara unei întâlniri romantice sau pate unui dialog constructiv cu persoana iubită.

Carieră

S-ar putea ca în prima parte a zilei să trebuiască să te dedici unor activități profesionale, legate de locul de muncă, care nu suportă amânare.

Bani

Dacă ieși la shopping, ai grijă că astăzi s-ar putea să cheltui mai mult decât îți permite bugetul.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și asta pentru că reușești să te odihnești, în sfârșit, așa cum se cuvine.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

S-ar putea ca un dialog cu o persoană apropiată să-ți strice buna dispoziție încă de la primele ore ale dimineții. Ai mai multă grijă la abordarea unei situații acre vizează familia și nevoile celor dragi.

Carieră

Reevaluezi cu mare atenție un context din trecut și încerci să-l integrezi în prezent pentru a vedea ce direcție de viitor să adopți. Posibile nemulțumiri seci, dar care astăzi vor fi trecute cu vederea.

Bani

Poți primi sprijin din parteta familiei într-o acțiune pe care îți dorești să o întreprinzi vizavi de locuință.

Sănătate

Ai nevoie de mai multă liniște și pace în viața ta și nu ar fi rău dacă astăzi te-ai odihni mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

S-ar putea ca în a doua parte a zilei să fii mai deschis către socializare, să vrei să ieși, să cunoști oameni noi și, de ce nu, să flirtezi.

Carieră

Te gândești cu destul de mult entuziasm la ceva din trecut și asta te poate stimula să-ți creezi o nouă perspectivă de viitor.

Bani

În prima parte a zilei ești mult mai predispus la cheltuieli, așa că dacă vrei să-ți păstrezi banii în portofel, evită să ieși la shopping.

Sănătate

Evită să faci excese astăzi pentru că s-ar putea să-ți strici ziua.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Mai greu ajungi la o înțelegere cu partenerul în prima parte a zilei, așa că dacă ai ceva de rezolvat, fă-o seara, poate chiar în cadrul unei cine romantice.

Carieră

Cei care lucrează s-ar putea să fie destul de tensionați în prima parte a zilei și să aibă parte de nemulțumiri.

Bani

Situația financiară devine o prioritate astăzi pentru tine și s-ar putea să investești niște bani în locuință.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și te poți dedica cu mai mult spor activităților care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Profită de după amiază și discută cu persoana iubită despre ceea ce îți dorești de la relația voastră.

Carieră

Reușești aastăzi să te desprinzi de tot ce ține de profesie și carieră și să te relaxezi mai mult. Unii nativi pot contura strategii de promovare.

Bani

În a doua parte a zilei nevoia de a cumpăra ceva ce-ți bucură sufletul este mare, însă nu exagera și nu te duce către zona cumpărăturilor emoționale.

Sănătate

Chiar dacă în prima parte a zilei te poți simți mai obosit, ulterior îți vei recăpăta buna dispoziție și cheful de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

S-ar putea să ai parte de unele tensiuni în relațiile de prietenie. Poate un plan se dă peste cap sau nu-l mai poți duce la final.

Carieră

Azi preferi să lași deoparte orice gând profesional și să te axezi mai mult pe visele tale.

Bani

În prima parte a zilei posibil să faci unele cummpărături sau achiziții, investiții mai costisitoare decât ți-ai planificat.

Sănătate

S-ar putea să simți nevoia de mai multă odihnă în partea a doua a zzilei, așa că nu exagera și nu te suprasolicita.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Cel mai probabil îți vei petrece seara în compania prietenilor sau la taclale cu aceștia,, chiar dacă nu vă vedeți față în față.

Carieră

Te preocupă un proiect și poți lua legătura cu o persoană importantă sau cineva care să-ți dea sfaturi de viitor în privința acestuia.

Bani

Tendința de a cheltui pe lucruri de care nu ai nevoie este mare, așa că înceracă să fii cât mai cumpătat.

Sănătate

Spre seară îți va reveni mare parte din entuziasm și te vei concentra mai bine pe ceea ce-ți dorești să faci.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Ai parte în continuare de o zi frumoasă în dragoste și poți ieși mai mult în lumina reflectoarelor alături de persoana iubită. Poate oficializezi o relație.

Carieră

Astăzi te vei concentra foarte mult pe găsirea unei direcții în zona profesională, fie că este vorba de cariera ta, fie de un proiect personal.

Bani

Se întrevede un noroc financiar în prima jumătate din zi, fie un cadou, fie o bucurie din partea cuiva bdrag sau poate chiar o sumă de bani returnată.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea de sănătate, nu face excese și nici nu te implica în acțiuni necugetate și impulsive. Odihnește-te mai mult!

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Este o zi bună în dragoste și dacă dimineața te lași cuprins de nițște temeri, acestea se vor dizolva pe seară, când s-ar putea să ai ocazia  să stabilești noi planuri de viitor, să ajungi la o viziune comună cu persoana iubită.

Carieră

Seara o poți dedica unor activități care re binedispun, dar în urma cărora te alegi și cu ceva învățăminte.

Bani

Se întrevăd tensiuni și blocaje financiare, frustrări, teama de a pierde ceva și poate ar fi bine să-ți refaci niște calcule și socoteli.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună astăzi și nu ai de cesă te îngrijorezi. Profită și pune-ți ordine în gânduri.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Se întrevede o zi pasională în plan sentimental, mai ales în cuplurile în care a fost vorba la mijloc de o ceartă. Acum se poate finaliza cu o împăcare.

Carieră

Probabil că și astăzi te vei preocupa de contexte profesionale, care vizează îmbunătățirea unor strategii de avansare sau te vei preocupa de imaginea ta.

Bani

Acorzi un deosebit interes unei situații financiare și vrei cu orice preț să rezolvi ceva legat de o sumnă de bani care nu-ți aparține, pe care trebuie să o dai sau să o primești.

Sănătate

Cel puțin în prima parte a zilei ești energic și ai parte de mult entuziasm în desfășurarea activităților și sarcinilor.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Ai parte de o zi favorabilă iubirii și chiar poți pune bazele unei relații solide sau poți consolida relația în care te afli de mai multă vreme.

Carieră

Prima parte a zilei o vei dedica activităților care se cer rezolvate, fie că sunt activități profesionale, fie legate de casă, însă așteaptă-te și la limitări și nemulțumiri, frustrări.

Bani

Ai tendința de a fi mai visător și mai cheltuitor, mai ales dacă ai o viziune, un vis de împlinit.

Sănătate

Acordă mai multă atebție stării de sănătate pentru că s-ar putea să te simți mai obosit, mai vulnerabil și să ai nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Prima parte e zilei poate fi mai tensionată în cuplu și partenerul poate veni cu fel și fel de pretenții pentru acre nu ești pregătit. Dorințele pot fi diferite.

Carieră

Îți dedici mare parte din zi unor activități profesionale sau care au legătură cu un proiect personal. Ai tendința de a uita de tot ce este în jur, inclusiv de faptul că e zi de weekend.

Bani

Pot veni vești bune din punct de vedere financiar în prima parte a zilei, mai ales dacă aștepți rezultatul unei investiții sau returnarea unei datorii.

Sănătate

Ai nevoie de mai multă relaxare, de o plimbare în aer liber, ai nevoie să te dedici unor activități care să te detensioneze astăzi.

Horoscop săptămânal, 2-8 noiembrie 2020. „Balanțele” iau decizii legate de viața personală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Urmează o săptămână fără multe aspecte între planete, semn că ne mai putem liniști puțin după perioada agitată prin care am trecut. Evenimentul major al săptămânii este ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii. Începând cu data de 3 noiembrie, Mercur își reia mersul direct prin zodia Balanță și ne susține să clarificăm situații relaționale care până acum păreau fără rezolvare, indiferent că este vorba de relații sentimentale sau profesionale.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului