Dwayne „The Rock” Johnson a avut coronavirus. Cel mai bine plătit actor din lume a dezvăluit drama familiei pe Instagram (VIDEO)

Dwayne „The Rock” Johnson a avut coronavirus. Cel mai bine plătit actor din lume a dezvăluit drama familiei pe Instagram (VIDEO)
Dwayne „The Rock” Johnson a avut coronavirus. Cel mai bine plătit actor din lume a dezvăluit drama familiei pe Instagram (VIDEO) / Foto: Instagram
Publicat: 03/09/2020, 06:32

Dwayne „The Rock” Johnson, cel mai bogat actor de la Hollywood, a anunțat că el și familia sa s-au vindecat recent de coronavirus, dar avertizează că virusul s-a dovedit periculos chiar și pentru o persoană sănătoasă ca el.

„The Rock”, în vârstă de 48 de ani, fost jucător de fotbal american și wrestler de succes, a anunțat pe Instagram drama prin care el, soția și cele două fiice au trecut, după ce au fost diagnosticați cu coronavirus, în urmă cu trei săptămâni”.

„Vă spun sincer că au fost cele mai dificile și mai provocatoare momente pe care a trebuit să le îndurăm ca familie. Inclusiv în ceea ce mă privește – și am trecut prin numeroase provocări în trecut”, spune „The Rock”.

Cel mai rău s-a simțit soția lui Dwayne, Lauren Hashian, în timp ce fetele au avut simptome ușoare.

„Sunt însă fericit să vă spun că toată familia suntem acum bine. Gata. Suntem de cealaltă parte a bolii, nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului – sănătoși”, povestește „The Rock”.

Actorul crede că a luat boala de la niște prieteni și îi sfătuiește pe oameni să fie precauți, păstrând totodată stilul de viață sănătos.

Dwayne „The Rock” Johnspn a câștigat în ultimul an 87,5 milioane de dolari, fiind cel mai bine plătit actor din cetatea filmului de la Hollywood. Pe de altă parte, veniturile sale uriașe au fost rotunjite de apariția în thriller-ul Netflix „Red Notice”, pentru care a primit 23,5 milioane de dolari.

Mel Gibson a avut coronavirus în luna aprilie, dar a ținut totul secret. Starul din „Mad Max” s-a tratat cu Remdesivir

Actorul și regizorul Mel Gibson a fost internat o săptămână în spital, cu diagnosticul coronavirus, în luna aprilie.

Celebrul actor și regizor Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani, care locuiește în Los Angeles, California, a fost internat cu Covid-19, în aprilie, dar a preferat să se lupte „în secret” cu virusul, scrie Daily Mail.

„A fost găsit pozitiv în aprilie și a stat o săptămână în spital”, a declarat reprezentantul lui Gibson, pentru publicația australiană Daily Telegraph.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase