Mel Gibson a avut coronavirus în luna aprilie, dar a ținut totul secret. Starul din „Mad Max” s-a tratat cu Remdesivir

Redactor:
Silviu Bănilă

Actorul și regizorul Mel Gibson a fost internat o săptămână în spital, cu diagnosticul coronavirus, în luna aprilie.

Celebrul actor și regizor Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani, care locuiește în Los Angeles, California, a fost internat cu Covid-19, în aprilie, dar a preferat să se lupte „în secret” cu virusul, scrie Daily Mail.

„A fost găsit pozitiv în aprilie și a stat o săptămână în spital”, a declarat reprezentantul lui Gibson, pentru publicația australiană Daily Telegraph.

Mel Gibson a urmat un tratament cu Remdesivir

Mel Gibson, care are două premii Oscar în palmares, s-a tratat cu Remdesivir și apoi a fost testat negativ de mai multe ori. Paparazzi l-au fotografiat pe starul din „Mad Max”, „Armă Mortală” și „Braveheart” în data de 12 iulie, acesta având mască sub nas, ceea ce nu este indicat, mai ales pentru un fost pacient Covid-19. Mai mult, chiar și partenera lui de viață, Rosalind Ross, mai tânără cu 34 de ani decât actorul, purta incorect masca.

Scandal-monstru cu Winona Ryder

Gibson a acuzat-o recent pe actrița Winona Ryder că minte în legătură cu presupusele lor interacțiuni. Vedeta din serialul de succes „Stranger Things”, difuzat de Netflix, a declarat că Gibson a numit-o „oven-dodger”, o referință oribilă la credința ei evreiească.

Cuvintele jignitoare ale lui Gibson s-ar fi referit la metoda prin care cadavrele evreilor erau incineratele în lagăre în timpul Holocaustului.

Actrița Joanne Samuel, prietenă cu Gibson, l-a apărat însă pe celebrul actor, spunând că totul e o minciună și starul este „loial și foarte generos”. De asemenea, Winona Ryder l-a acuzat pe Gibson să a întrebat-o pe prietena ei gay: „Oh, stai, o să iau cumva SIDA?”

Mel Gibson, apariție de senzație pe covorul roșu, împreună cu iubita sa cu peste 30 de ani mai tânără

În 2017, cei doi proaspeți părinți și-au făcut apariție la premiera noului film al actorului, „Daddy’s Home 2”.

Mel Gibson are o carieră impresionantă, cu roluri de excepție în „Mad Max”, „Armă Mortală”, „Braveheart”. Actorul a trecut însă deseori în spatele camerei, fiind cunoscut pentru producții controversate, precum „The Man Without a Face”, „Braveheart”, „The Passion of the Christ”, „Apocalypto”, „Hacksaw Ridge”. Regizorul promite să revină în 2021 cu un proiect la fel de original, intitulat „The Resurrection of the Christ”.

Inchide