Magda Bistriceanu, după ce Minerva a fost angajată la BNR: ”Ne mai mirăm că…”

Magda Bistriceanu, după ce Minerva a fost angajată la BNR: ”Ne mai mirăm că...”
Publicat: 11/08/2022, 21:35
Actualizat: 17/08/2022, 11:41

Gabriela Dima, celebrul astrolog cunoscut sub numele de Minerva, are 64 de ani și a fost angajată la Banca Națională a României (BNR) pe o funcție de execuție.

Minerva a oferit această informație în podcastul lui Damian Drăghici, menționând și că această angajare exclude o ulterioară apariție ”pe sticlă” din postura de astrolog.

Minerva s-a născut în județul Hunedoara și a absolvit Facultatea de Drept, Actorie și Psihologie, fiind pasionată, de mult timp, de astrologie.

”La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani”a mărturisit astrologul în timpul respectivului podcast.

Magda Bistriceanu: ”Când alții ies la pensie…”

Magda Bistriceanu, fostul purtător de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară (PMP), a comentat, în mediul online, pe marginea subiectului, transmițându-și nemulțumirea față de această angajare a Minervei la BNR.

Mai mult, Magda Bistriceanu a ironizat decizia conducerii BNR, lansând presupunerea că Minerva a fost angajată doar pentru a-I face astrograma lui Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României.

”Când alții ies la pensie, Minerva a fost angajată la Banca Naţională a României (BNR). Femeia, la cei 64 de ani ai săi, probabil a fost angajată să-i facă astrograma lui Isărescu, că la altceva nu cred că se pricepe. Ne mai mirăm că toate merg că dracu` în țara asta… cu așa «specialiști»”, a scris Magda Bistriceanu pe pagina sa de Facebook.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult