Magda Bistriceanu, sondaj de opinie surpriză: ”Câți dintre bărbații aflați în lista mea și-ar dori așa ceva?”

Magda Bistriceanu, sondaj de opinie surpriză: ”Câți dintre bărbații aflați în lista mea și-ar dori așa ceva?”
Publicat: 25/07/2022, 17:06
Actualizat: 26/07/2022, 16:10

Diana Șoșoacă a fost invitată în emisiunea ”40 de întrebări cu Denis Rifai” și a vorbit despre viața personală, oferind cel puțin un răspuns surprinzător.

Senatoarea Șoșoacă a transmis că mulți bărbați și-ar dori o nevastă ca ea, explicația fiind acea că nu stea foarte mult pe acasă.

Pe de altă parte, Diana Șoșoacă a mai spus soțul este ”cea mai mare iubire a vieții sale”, iar în ceea ce privește gătitul e chiar sărbătoare, acum, când ajunge în bucătărie pentru a pregăti de mâncare.

”Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare”, a declarat Diana Șoșoacă în timpul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Magda Bistriceanu: ”Ferească Dumnezeu!”

Magda Bistriceanu – fost purtător de cuvânt al PMP – a urmărit declarațiile Dianei Șoșoacă, iar apoi a luat o decizie tranșantă.

Pe pagina sa de socializare, Magda Bistriceanu a lansat un sondaj de opinie la care au fost invitați să răspundă toți bărbații care îi sunt prieteni virtuali.

”Diana Șoșoacă: «Orice bărbat și-ar dori o nevastă ca mine!» Ferească Dumnezeu! Câți dintre bărbații aflați în lista mea și-ar dori așa ceva? /sondaj”, a scris Magda Bistriceanu în mediul online.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult