Magda Bistriceanu: ”Și noi așteptăm soluții”

Magda Bistriceanu: ”Și noi așteptăm soluții”
Publicat: 20/06/2022, 14:00
Actualizat: 27/06/2022, 10:27

Fostul premier Florin Cîțu i-a acuzat pe social-democrați că au dublat inflația în 6 luni de zile, numai că replica lui Marcel Ciolacu nu a întârziat să apară.

Liderul social-democraților a fost tranșant și a precizat, fără echivoc, că s-a săturat de ”tiripilici” care vion la discuții și ”își dau cu părerea”. Mai mult, Marcel Ciolacu a spus că aceștia nu fac altceva decât să creioneze un ”viitor luminos”, asta după ce ”au distrus România”.

”M-am săturat la fiecare discuţie aşezată să apară tot felul de tiriplici care vin şi îşi dau cu părarea, după ce au distrus România, şi să spună ce se întâmplă şi cum creionează ei viitorul luminos, şi cât de bună e cota unică care nu mai există în România. E o mutaţie, cu excepţie”, a transmis liderul PSD.

Magda Bistriceanu: ”Ciolacu a venit cu replica pentru liberali”

Replica acidă a lui Marcel Ciolacu nu a trecut neobservată, bineînțeles, iar Magda Bistriceanu, fostul purtător de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară – a notat în mediul online că acuzațiile lansate de ”Superman” și-au primit replica din partea liderului PSD.

Pe de altă parte, Magda Bistriceanu a mai scris că sunt așteptate, în continuare, soluții de la coaliția aflată la guvernare.

”După ce Superman a spus că «PSD a dublat inflația în șase luni», Ciolacu a venit cu replica pentru liberali: «M-am săturat de tiriplici care au distrus țara». Cred că Marcel a vrut sa spună “păcălici”. Și noi așteptăm soluții de la Coaliția aflată la guvernare”, a scris Magda Bistriceanu pe pagina sa de socializare.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult