Magda Bistriceanu, după declarația-șoc a lui Virgil Guran, proaspăt ales vicepreședinte PNL: ”Ne mai mirăm de ce suntem la fel ca în urmă cu 32 de ani!”

Magda Bistriceanu, după declarația-șoc a lui Virgil Guran, proaspăt ales vicepreședinte PNL: ”Ne mai mirăm de ce suntem la fel ca în urmă cu 32 de ani!”
Magda Bistriceanu
Publicat: 27/05/2022, 16:30
Actualizat: 28/05/2022, 15:38

Senatorul Virgil Guran a fost ales vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL) în urma Consiliului Național de vineri și, cu această ocazie, a făcut o declarație surprinzătoare.

Virgil Guran și-a amintit de experiența pe care a trăit-o în funcția de președinte de organizație PNL la Dâmbovița, oferind și informații referitoare la modul în care erau rezolvate problemele apărute la un moment dat.

Dacă era vorba despre anumite proiecte care trebuiau puse în practică, erau pregătiți, pentru întâlnirea respectivă, și niște… lăutari.

”Și vă spun ceva, din experiența de președinte de organizație la Dâmbovița, în ultimul timp am cam avut probleme și le-am rezolvat cam în felul următor. Când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură. Când începeau să mă întrebe mai hotărât, așa: «Dom`ne cum stăm cu proiectele? Când vin?», făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitau de treaba asta”, a spus Virgil Guran în fața colegilor săi,  reuniți la Brașov.

Pe principiul chef și voie bună să fie”

Magda Bistriceanu, fost purtător de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară (PMP), a notat, în mediul online, că totul se făcea ”pe principiul chef și voie bună să fie”.

În aceeași postare de pe pagina sa de socializare, Magda Bistriceanu trage și concluzia că acesta este un alt exemplu din care reiese că ”suntem la fel ca în urmă cu 32 de ani”.

”Proaspăt ales vicepreședinte al PNL, Virgil Guran le-a explicat colegilor de partid, cum «rezolva» problemele primarilor care întrebau despre proiecte: «Făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitau de treaba asta»”, a declarat Guran.

Pe principiul chef și voie bună sa fie, că-n rest lor să le fie bine! Ne mai mirăm de ce suntem la fel ca în urma cu 32 de ani!”, a scris Magda Bistriceanu pe Facebook.


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult