Cătălin, fiul binecunoscutul actor Romică Țociu, are o pizzerie în Capitală. Acesta a spus care este prețul deliciosului preparat la localul său.
Romică Țociu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie. Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din țara noastră. Cei doi încântă publicul cu glumele lor la fiecare apariție pe scenă sau la diverse emisiuni.
În plan personal, Nicoleta Țociu și celebrul actor Romică Țociu formează un cuplu de peste 27 de ani. Au împreună doi copii, Cătălin şi Daria. Cătălin este bucătar și a participat și la show-ul ”Chefi la cuțite”, dar și la ”America Express”, alături de tatăl său. De ceva vreme, Cătălin Țociu deține o pizzerie în Capitală. Acesta a vorbit despre afacerea sa, dar a spus și ce prețuri are la pizzerie într-un interviu pentru click.ro.
„Sunt aici, de dimineață până seară, adică, eu centrez, eu dau cu capul. Sunt și șef și angajat, mai am doi colegi. Dacă nu stai printre angajați, nu prea merge afacerea, sper că ne vom extinde, la mare și la munte, în viitorul apropiat. unt aici, zi de zi, vreau să mă asigur că totul iese perfect, mai ales că recent am schimbat aluatul, după ce am reușit să cumpărăm o făină calitativă, din Italia, net superioară celei românești. Zilnic, vindem în jur de 120 de bucăți de pizza, cam acesta e volumul de muncă. La noi, prețurile la pizza variază, de la 28 de lei, la 47 de lei. Sunt cele mai decente prețuri, raport calitate-preț. Este de domeniul SF-ului, ca preț, pentru că folosim ingrediente aduse din Italia”, a declarat Cătălin Țociu.
:format(webp):quality(80)/https%3A%2F%2Fwww.gandul.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F03%2F393393202_10230716761798203_5247835481976518861_n.jpg)
:format(webp):quality(80)/https%3A%2F%2Fwww.gandul.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F03%2F455919996_8452258984808989_6681565344198844925_n.jpg)
„Eu, mai întâi, am fost angajat, am lucrat trei ani de zile în cele mai bune pizzerii. Am luat-o de la zero, ca angajat, am stat trei luni, fără niciun ban, ca să învăț. Apoi, am crescut, ușor, la nivelul de pizzar, așa că am învățat cum se procedează corect, de fapt și de drept, cum merg lucrurile în HORECA. Și, da, ofer salarii bune. Cel mai important e să-ți deschizi o afacere pe care să poți să o faci și singur. La mine, dacă pleacă pizzarul, nu am nicio grijă, pentru că știu să o prepar și singur, așa că demisia unui angajat nu-mi întrerupe activitatea”, a mai menționat acesta.