Antonio Satîru, cel mai înalt om din România, mărturisiri despre OPERAȚIA suferită în copilărie: „A durat 12 ore. Am fost născut a doua oară”

Publicat: 16/06/2024, 00:17
Actualizat: 16/06/2024, 00:23

Antonio Satîru, cel mai înalt om din România și magician de profesie, a fost invitatul lui Adrian Artene la podcastul „Altceva”, unde a mărturisit suferința prin care a trecut din cauza problemelor de sănătate, în urma creșterii accelerate.

Antonio Satîru, considerat cel mai înalt om din România, măsurând 2,20, a făcut confesiuni despre cel mai dificil și dureros moment al vieții sale, prin care a trecut pe când avea doar 12 ani. Satîru s-a născut cu probleme de sănătate din cauza creșterii accelerate, care l-au ținut prin spitale de când era doar un copil. Antonio a fost nevoit să se supună unei operații complexe care a fost refuzată de toate spitalele din România.

„De pe la 11, 12 am stat prin spitale. Situația mea medicală ce o aveam la vremea respectivă era foarte complexă și am fost prin cam toate spitalele de specialitate din România și cam peste tot am fost refuzat din diverse motive, fie care nu aveau aparatura necesară ca să facă o astfel de operație atât de complicată, fie nu aveau staff-ul necesar ca să ducă o astfel de operație. Până când s-au găsit două opțiuni de doctori care erau dispuși să facă această operație, Israel și Spania.”, a mărturisit Antonio Satîru.

La vârsta de numai 12 ani, Antonio Satîru a plecat în Spania, unde locuiau părinții săi, pentru a suporta o intervenție chirurgicală, ce avea să-i salveze viața. Succesul intervenției a devenit foarte mediatizat, copilul român fiind doar al șaselea caz operat.

„M-am dus în Spania, m-am gândit că este mai ok, e mai aproape, locuiesc și părinții mei acolo, deci ar fi mai ușor pentru anumite chestii, foarte scumpă operația și, după operație care a fost super complicată, deoarece, din nou, îți dai seama a refuzat mare parte din cam toate spitalele din România. Toată Spania a luat-o razna în momentul ăla, vreo două săptămâni maică-mea a fost complet asaltată de reporteri. Eu fusesem al șaselea caz, care avea această problemă  numai că era mult mai complexă toată treaba asta și ne-am trezit că au apărut articole prin presă. Eu în perioada aia eu eram la reanimare.”, a declarat Antonio Satîru.

Antonio Satîru i-a confesat lui Adrian Artene că momentul în care s-a trezit după operația de 12 ore a fost ca o a doua naștere pentru el.

„A fost atât de grea recuperare a și atât de dură, nu pot să zic că am conștientizat exact cât de grav o să fie.
Adică nici măcar nu-mi simțeam mușchii când eram întins în pat. Am fost născut a doua oară, de asta mi-am și tatuat pe degete, data când m-am trezit după operație și pe care o consider fix ca a doua zi de naștere. A durat 12h, două echipe diferite de chirurgie, una care s-a ocupat pe partea de inimă și una care mi-au înlocuit câteva coaste cu tije de titan și după 12 ore nebune uite-mă în viață, lucru la care eu nu mă așteptam. Nu am conștientizat niciodată exact cât de grav o să fie. Mai mult din cauza faptului că eu nu mă așteptam să mă trezesc după…deci zero șanse să mă trezesc de pe masă de operație.”, a mai adăugat Antonio Satîru.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...