Poll Marius Tucă Show: „Credeți că trimiterea pe front cu forța a rușilor va duce la asasinarea lui Vladimir Putin?”. Peste 80% dintre români au răspuns că…

Poll Marius Tucă Show: „Credeți că trimiterea pe front cu forța a rușilor va duce la asasinarea lui Vladimir Putin?”. Peste 80% dintre români au răspuns că...
Poll Marius Tucă Show: „Credeți că trimiterea pe front cu forța a rușilor va duce la asasinarea lui Vladimir Putin?”
Publicat: 21/09/2022, 22:08
Actualizat: 21/09/2022, 22:10

Liderul de la Kremlin a dispus mobilizarea parțială, pe fondul războiului din Ucraina, iar întrebarea sondajului din această seară de la emisiunea Marius Tucă Show a avut legătură cu acest subiect: „Credeți că trimiterea pe front cu forța a rușilor va duce la asasinarea lui Vladimir Putin?”.

Peste 80%, mai precis 86%, dintre cei care au răspuns la poll nu cred în această variantă. Doar 16% dintre telespectatori se așteaptă la acest deznodământ.

În ediția de miercuri, 21 septembrie, invitații zilei au fost Silvian Emanuel Man – istoric, președinte Liga Studenților din Iași, și Adrian Oianu – consilier local PNL.

Nu ratați nici emisiunea Marius Tucă Show de joi, 22 septembrie, când invitatul zilei va fi publicistul și scriitorul Ion Cristoiu!