VIDEO | Adrian Oianu: „Sectorul 1 e blocat, avem probleme de la școli, avem probleme cu piețele. Costă foarte mulți bani să ai o armată de trolli. Câțiva dintre postacii ăștia sunt angajați la Primărie și sunt funcționari publici”

Publicat: 22/09/2022, 00:35

Adrian Oianu, consilier local PNL, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Designerul este de părere că primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, nu va demisiona, în contextul în care „un om de genul acesta nu poate să își dea demisia de onoare, că trebuie să existe onoare”. Invitatul lui Marius Tucă a precizat că edilul a desființat departamentele care se ocupau de școli, cultură și piețe, imediat după preluarea funcției.

„Sectorul 1 e blocat, avem probleme de la școli, avem probleme cu piețele. Primul lucru pe care l-a făcut când a venit, a zis: ‘Voi sigur aveți interese la școli, la cultură și la piețe și așa desființez departamentele astea’. Le-a desființat și le-a disipat în aparatul primarului. M-am bucurat, ziceam: ‘Uite, femeia asta, stai vezi ce facem cu ea’. Eram cel mai mare promotor și optimist cu ea, am fost primul acolo, am zis: ‘Doamnă, cu mine vorbiți, rog eu frumos. Eu o vorbesc cu colegii’.

Există o soluție de onoare, dar nu puteam să avem pretenția asta. Doamna primar, puteți faceți un gest de o eleganță rară. 50% din păcate se vor șterge, în sensul puteți dați demisia de onoare și toată lumea respiră ușurat. Nu se va întâmpla asta, se vede după cum se poartă și aroganța cu care ne tratează. Luni m-am întâlnit cu ea la intrarea în Primărie.

I-am spus: ‘Bună ziua, doamna primar!’, nu mi-a răspuns, a trecut pe lângă mine. Frumos. Adică la nivelul ăsta suntem. Un om de genul acesta nu poate își dea demisia de onoare, trebuie existe onoare. I-am spus: ‘Doamna primar, șapte ani de acasă se numește în România. Orice ar fi, dai bună ziua. Nu știu cum e în Franța, dar la noi așa e’”, a afirmat Adrian Oianu.

Adrian Oianu susține că primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, trăiește pe Internet” și „are acolo câțiva postaci”, care „sunt angajați la Primărie și sunt funcționari publici”.

„Ea trăiește pe Internet, știm asta. Adică tot ce face, face în postările de pe Internet – are acolo câțiva postaci, nu-i ascultă nimeni, pe Facebook sunt între ei. Își dau ei like-uri, răspunsuri, își dau share, plătesc, au numai trolli. Apare postarea și la un minut după postare au 1.000 de like-uri și 500 de share-uri, te bufnește și râsul, adică râzi de mori.

Asta face tot timpul și cred că-s mulți bani acolo cheltuiți. Costă foarte mulți bani ai o armată de trolli care miște acolo. Câțiva dintre postacii ăștia sunt angajați la Primărie și sunt funcționari publici. Sunt plătiți din bani publici și muncesc pentru ea și îi fac postări, fac politică online.

Avem un băiat acolo la presă, încă unul la ea în birou, care de dimineața până seara ne înjură și spun minciuni pe site-ul Primăriei și înjură consilierii și oamenii care lucrează în Primărie”, a precizat Adrian Oianu.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București și a absolvit școala de televiziune "Academia Studiourile Buftea", secția Editorial, citeste mai mult