VIDEO | Adrian Oianu: „Sectorul 1 e blocat, avem probleme de la școli, avem probleme cu piețele. Costă foarte mulți bani să ai o armată de trolli. Câțiva dintre postacii ăștia sunt angajați la Primărie și sunt funcționari publici”

Publicat: 22/09/2022, 00:35

Adrian Oianu, consilier local PNL, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Designerul este de părere că primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, nu va demisiona, în contextul în care „un om de genul acesta nu poate să își dea demisia de onoare, că trebuie să existe onoare”. Invitatul lui Marius Tucă a precizat că edilul a desființat departamentele care se ocupau de școli, cultură și piețe, imediat după preluarea funcției.

„Sectorul 1 e blocat, avem probleme de la școli, avem probleme cu piețele. Primul lucru pe care l-a făcut când a venit, a zis: ‘Voi sigur aveți interese la școli, la cultură și la piețe și așa desființez departamentele astea’. Le-a desființat și le-a disipat în aparatul primarului. M-am bucurat, ziceam: ‘Uite, femeia asta, stai vezi ce facem cu ea’. Eram cel mai mare promotor și optimist cu ea, am fost primul acolo, am zis: ‘Doamnă, cu mine vorbiți, rog eu frumos. Eu o vorbesc cu colegii’.

Există o soluție de onoare, dar nu puteam să avem pretenția asta. Doamna primar, puteți faceți un gest de o eleganță rară. 50% din păcate se vor șterge, în sensul puteți dați demisia de onoare și toată lumea respiră ușurat. Nu se va întâmpla asta, se vede după cum se poartă și aroganța cu care ne tratează. Luni m-am întâlnit cu ea la intrarea în Primărie.

I-am spus: ‘Bună ziua, doamna primar!’, nu mi-a răspuns, a trecut pe lângă mine. Frumos. Adică la nivelul ăsta suntem. Un om de genul acesta nu poate își dea demisia de onoare, trebuie existe onoare. I-am spus: ‘Doamna primar, șapte ani de acasă se numește în România. Orice ar fi, dai bună ziua. Nu știu cum e în Franța, dar la noi așa e’”, a afirmat Adrian Oianu.

Adrian Oianu susține că primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, trăiește pe Internet” și „are acolo câțiva postaci”, care „sunt angajați la Primărie și sunt funcționari publici”.

„Ea trăiește pe Internet, știm asta. Adică tot ce face, face în postările de pe Internet – are acolo câțiva postaci, nu-i ascultă nimeni, pe Facebook sunt între ei. Își dau ei like-uri, răspunsuri, își dau share, plătesc, au numai trolli. Apare postarea și la un minut după postare au 1.000 de like-uri și 500 de share-uri, te bufnește și râsul, adică râzi de mori.

Asta face tot timpul și cred că-s mulți bani acolo cheltuiți. Costă foarte mulți bani ai o armată de trolli care miște acolo. Câțiva dintre postacii ăștia sunt angajați la Primărie și sunt funcționari publici. Sunt plătiți din bani publici și muncesc pentru ea și îi fac postări, fac politică online.

Avem un băiat acolo la presă, încă unul la ea în birou, care de dimineața până seara ne înjură și spun minciuni pe site-ul Primăriei și înjură consilierii și oamenii care lucrează în Primărie”, a precizat Adrian Oianu.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu și-a început cariera jurnalistică în 2019, la Prima TV, unde a lucrat ca redactor de știri externe pentru jurnalul "Focus". Ulterior, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația