VIDEO Astrologul Dezideriu: „Am început acum mulți ani și am studiat astrologia plecând pe rolul de „Gică contra”. Mi se părea o balivernă”

Publicat: 12/07/2022, 22:23

Am început să studiez astrologia pentru că nu credeam în ea, dar ulterior am văzut că sunt anumite lucruri care se leagă la mine și la ceilalți, spune astrologul Dezideriu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

„Eu am început acum mulți ani și am studiat astrologia plecând pe rolul de „Gică contra”. Eu am zis că nu e așa. Că e o prostie, o balivernă, dar ca să pot să demontez orice teorie trebuie să o studiezi un pic să vezi ce e acolo.

Am început să studiez și am insistat pe zona aceasta pentru că am văzut elemente care se leagă. Există elemente pe care pot să le identific în jurul meu, există elemente pe care și alții le pot identifica la ei și am zis că ceva e în regulă acolo și mi-am dat seama că nu e chiar așa o balivernă.

Trebuie să subliniez că este important ce faci tu ca om cu informația respectivă. Universul este de acord cu tine, dar universul nu o să îți dea absolut nimic. Tu nu poți să stai acasă pe canapea și să îți dorești „ca să fie bine să nu fie rău” și universul a zis „gata hai ca fac acum pentru că Gică a zis ceva”. Trebuie înțeles că și ființa umană trebuie să depună niște eforturi”, a afirmat astrologul Dezideriu.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase