VIDEO | Dan Dungaciu, analist de politică externă: „Trump nu va ieși public în perioada următoare. Nu are ce să spună”

Publicat: 10/11/2022, 12:54

Donald Trump nu va spune foarte multe lucruri în perioada următoare, consideră Dan Dungaciu, analist de politică externă, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„Am certitudinea că Donald Trump nu va spune foarte multe lucruri în perioada următoare sau nu va ieși public așa cum preconiza că o sa iasă după aceste alegeri. În acest moment nu are ce spune. Cert este că nu e cea mai bună postură politică în care s-ar plasa. E foarte posibil ca Trump să își găsească o soluție de ieșire, căci cred că presiunile pe care justiția le face sunt direct proporționale cu interesele lui politice. În SUA sunt procurori care și-au construit mandatul pentru a-l prinde pe Trump”, a spus Dan Dungaciu.

Politizarea din SUA a atins cote pe care nu le-a avut niciodată, a precizat analistul politic.

Politizarea din America a ajuns să afecteze instituții care până mai ieri nu ar fi trebuit să fie afectate. Asta a făcut America puternică. Problema este dacă de azi până în 2024 vom asista la o continuare a acestui joc, care va canibaliza totul sau dacă Donald Trump nu mai este un jucător atât de important, iar lucrurile nu vor căpăta dimensiunile pe care le-au căpătat în timpul mandatului lui. Bătălia politică va fi fioroasă”, a mai spus Dan Dungaciu, analist de politică externă.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase