VIDEO Era inevitabil războiul din Ucraina? Antropologul Marian Munteanu: „Occidentul nu este foarte omogen. Există această umbrelă de securitate, NATO, fără de care Europa este vulnerabilă rău”

Publicat: 14/04/2022, 10:09
Actualizat: 14/04/2022, 10:10

Antropologul Marian Munteanu, liderul manifestanţilor din Piaţa Universităţii la începutul anilor ’90, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Cine stă în spatele propoagandei?  Vedem și simțim deja această resetare mondială? Era inevitabil războiul din Ucraina și cum ar arăta Europa fără umbrela de securitate a NATO? 

„Marian Munteanu: La ora asta, SUA este cel mai mare imperiu militar. Vedem cu toți resetarea mondială. Occidentul nu este nici el foarte omogen. Pe un set de valori sunt împreună pentru că există această umbrelă de securitate, NATO, fără de care Europa este vulnerabilă rău. Deci, toată UE are vreo 70 de rachete. Am citit și eu datele oficialilor.

M.Tucă: Era inevitabil războiul din Ucraina?

Marian Munteanu: Păi, este anunțat de mult. De când a ocupat Crimeea! Nu a fost clar, ce Dumnezeu! Însă, Ucraina și-a redescoperit acum o identitate, are un traseu propriu”, conchide Marian Munteanu.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.